A ti kicsi gyermeketek is elalszik orr-porszívózás
közben?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam már egy éves múlt, de amikor meglátja, hogy közelítek a porszívóval, háttal dől az ágynak, várja, majd amikor az ölembe veszem és bekapcsolom a porszívót és elkezdem az orrát szívni, elalszik...ha kikapcsolom felkel. Megnyugszik a hangtól?
Az en kicsim rettentöen megnyugszik a porszivo hangajara. Ha mar nagyon nyügös akkor kapom is elö a porszivot es szepen kitaritom a lakast, egyböl el is alszik. En is ugyanilyen voltam anno, ahogy anyukam meselte. Örülj neki inkabb es hasznald ki ezt a kis pozitivumot amikor nyügös :)
2012. dec. 21. 20:58
12/19 anonim válasza:
Sajnos nem. Hú, de irigyellek!
2012. dec. 21. 21:06
13/19 anonim válasza:
:-)de cuki.az én 6 hónapos kisfiam jobbra balra forgatja a fejét,jár keze lába,kalimpál,és hozzá nyüszög.ezt csinálja egyébként öltözködés közben is...
2012. dec. 21. 21:34
14/19 anonim válasza:
Az én fiam is el alszik a porszívóra. Nem a szívásra, csak a hangjára. Egyszer váratlanul be állítottak vendégek, és tök hülyének néztek, mert főztem, a kicsi is a konyhába volt, a robotgép meg ment a keverő nélkül, hogy aludjon! :D Vannak ilyen bébik, de ez nem baj!
2012. dec. 21. 21:35
15/19 anonim válasza:
Úristen, de màzlista vagy! 2,5 éves a kislànyom és útàlja az orrszívót, nekem meg minden szívàs előtt gyomorgörcsöm van:(
2012. dec. 21. 22:09
16/19 anonim válasza:
Az én kislányom 6-12 hónapos kora között mindig elaludt a porszívó hangjára. Emiatt szívesen takarítottam mellette:) Abban az időben még nem kellett az orrát szívnom, így nem tudom, hogy mi lett volna abban az esetben.
Most 2,5 éves múlt, nagyon kis cuki, mikor mondom, hogy megyünk orrot szívni, sírva megy a szobába, fekszik hanyatt a földre, tartja a kezét, hogy fogjam le, ne kapálózzon. Hisztizik, sír, de mégis odafekszik, nekem úgy tűnik, hogy jó érzés neki utána a tiszta orra.:)
2012. dec. 21. 22:47
17/19 anonim válasza:
Hát ez nagyon aranyos! Sajna, mi bírkózunk! :-P De anyukám mesélte, hogy az öcsémnek mindig be kellett kapcsolni a porszívót, mert úgy szeretett elaludni, hogy zúgott. Azótta is ezzel húzom, hogy már kicsinek is a munka zajára álomba dőlt, olyan lusta! :-D
2012. dec. 22. 06:54
18/19 A kérdező kommentje:
érdekes, mert a hajszárító hangjától még fél is, szalad a szobába, ha meghallja. Csak a porszívó a minden:-) ha "csak" be van kapcsolva a porszívó, nem alszik el, csak miután az ölembe veszem. De ha az apja próbálná kiszívni az orrát, nála nem alszik el. Érdekesek a gyerekek:-)
2012. dec. 22. 09:37
19/19 anonim válasza:
Az Én fiam, 2.5hós mindentől megnyugszik aminek monoton hangja van. Hajszárító, porszívó, autó stb.
Az orrszívó porszívó közben nem alszik el, de röhög :) Le is akartam fotózni. Az öcsémet anno úgy kellett lefognunk :) A kisfiam meg röhög. Eddig egyetlen egyszer sírt orrszívás közben amikor elötte az orrspray-t sikerült a szemébe is nyomnom :) Szegényem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!