Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik nektek az Emma név?...

Tetszik nektek az Emma név? Milyen második nevet adnátok mellé?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon szép név az Emma,de szerintem sem kellene második név!
2009. aug. 24. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is azért adtam második nevet az Emma mellé,mert én is úgy éreztem ki kell emelni.Nekünk nem kellett mellég külöleges név mert a vezetéknevünk alapból az,nektek szerintem kellene,mert a Kovács gyakori név:9Nem kell megfogadni a tanácsom,de szerintem szórványos nevet érdemes 2. névnek választani

A többieket nem értem,miért kell mondani,hogy ne válasszanak 2. nevet,ha ők akarnak akkor legyen,azt kérte neveket írjatok ne azt,hogy megmondjátok szerintetek nem kell:)

Én a kövi neveket javaslom:

Kovács Emma Muriel

Kovács Emma Auróra

Kovács Emma Mirtill

Kovács Emma Odett

2009. aug. 24. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Éva, Gizella, Dorina, Léna, Miléna, Dóra, Miriam, Doroti, Petra, Rebeka, Regina, Adél, Hedvig, Léda, Lea, Noémi, Norma, Lorena, Pálma, Viola, Nóra, Norina, Fédra
2018. okt. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!