Anyucik, akiknek a babája a fogacskáktól be szokott lázasodni, mindig rohantok vele egyből a dokihoz, vagy egy nap kivárás belefér?
A 8,5 hónapos lánykám be szokott lázasodni a fogacskáitól. Eddig mindig egyből mentem is vele a dokihoz, (persze sosem kap rá semmit) de az utolsó alkalommal összeszedett valami vírust a rendelőben, úgyhogy meg is bántam, mert már aznap nem volt kutya baja sem, de pár nap múlva megbetegedett.
Tegnap este megint belázasodott, de látom, hogy a napokban törhette át neki az 5. fogacska az ínyét, és egyéb panaszt nem tapasztalok, a kedve is kifogástalan. Ilyen esetben várhatok mondjuk még egy napot azzal, hogy dokihoz vigyem, vagy menjünk ma (du. 13-15-ig rendel)? Ki hogy szokta? Nem szeretném, ha az ünnepre megint összeszedne valamit a rendelőben, meg inkább a fogára gondolok megint. Szerintetek???
Köszönöm a választ!
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy most reggel 36.8 volt a hője, szóval még hőemelkedése sincs....
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kicsit megnyugodtam, mert aggódtam, hogy nagyon gáz, ha ma nem megyünk. De mondjuk anyukám is azt mondja várjak még holnapig.
Mást nem látok rajta ( az 5. fogacskán kívül :)) ) virgonc, sőt, este sem volt a szokásosnál nyűgösebb egyébként. De most tényleg még hőemelkedése sincs, és máskor is 1-2 volt lázas, hőemelkedéses, úgyhogy remélem este már nem lesz semmi gond. Persze ha igen, akkor holnap megyünk... :)
Most néztem, nem is csak egy fogacska jön, hanem kettő, épp íny-áttörés állapotában vannak :)
Viszont most hőemelkedése van, igaz nem túl magas 37,3 :(
Remélem tényleg a fogacskáktól van...
Így utólag: végül elvittem dokihoz a babám pénteken, tekintettel a karácsonyra, mert délután 3-ra belázasodott mindkét nap, bár még mindig biztos voltam benne, hogy a foga a ludas. Szóval elmentünk, persze nem volt semmi baja, szerencsére most nem szedett össze semmit a rendelőben. Persze másnap már kutya baja sem volt, szóval legközelebb is várok 2-3 napot, mielőtt megyünk...persze ha egyébként semmi panasz nincs...
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
buék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!