4 napja kóstoltatom az almát, holnap jöhet a barack?
Figyelt kérdés
Az almához keverjem bele a barack levét, vagy külön csak a barackot kóstoltassam vele? Vagy a barackból már egyből mehet a püré?
Köszönöm!
2012. dec. 20. 11:04
1/6 anonim válasza:
Ha nem volt semmi gond az almával (nem lett kiütéses, széklete rendben volt), akkor adhatsz neki barackot. Mindegy szerintem, hogy a levével kezded, vagy pürével. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor csak a levét add neki először.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. dec. 20. 12:09
3/6 anonim válasza:
A barack levét add neki először azt is forralt vizel higítva .Utána fokozatosan add neki az almába.önmagába még ne add neki nehogy hasmenése legyen tőle mi így jártunk.Azóta az almával sütőtökkel adom neki.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is!
2012. dec. 20. 14:14
5/6 anonim válasza:
Én mindent 2 napig kóstoltattam, a harmadik napon adtam a következő új ízt. Persze csak akkor, ha nem volt beteg, vagy nyűgös, ilyesmi, mert ha igen, akkor szünetet tartottam. A barack kit jobban, kit kevésbé hajt, ahhoz hogy kiderüljön, a babádnál mi a helyzet, lassan, fokozatosan érdemes hozzászoktatni. Barack leve kevés vízzel hígítva, aztán hígítás nélkül (2. nap), utána mehet a püré almával keverve, majd magában. Igaz, ez így összesen már 4 nap. :)))
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. dec. 20. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!