Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik fajta barackot ehetik...

Melyik fajta barackot ehetik először a babák?

Figyelt kérdés

Hogyan érdemes eltenni télre, hogy majd kaphasson belőle?

Szeptemberben fog születni a babám, tél vége felé jól fog jönni, ha van itthon... :)

2012. jún. 8. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fagyasztva.
2012. jún. 9. 00:00
 2/8 A kérdező kommentje:
csak a kérdés kiírása után jutott eszembe, hogy vajon almát lehet-e fagyasztani?
2012. jún. 9. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
En nyaron fagyasztottam jo sok oszibarackot.Telen kezdtunk hozzataplalni es jol jott. Almat nem tudom lehet-e, de kortet fagyasztottam. Elotte egy pillanatra forro vizbe dobtam es kihules utan ment a fagyoba.
2012. jún. 9. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám augusztusi és én is fagyasztottam le őszibarackot, de megmondom őszintén, nem rajongtam az ízéért, pedig elrakáskor nagyon finom volt és nem keveset tettem el. Végül Hipp őszibarackot kapott, mert az sokkal jobban ízlett neki, a mostani friss is bejön, a fagyasztott nem kellett neki sajnos.
2012. jún. 9. 02:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy a friss barackot leturmixoltam, utána a pürét jégkockás zacskóba töltöttem, és lefagyasztottam. Később igény szerint olvasztottam ki annyi "kockát", amennyi épp kellett, önmagában adva, vagy pl. almához, banánhoz keverve, de én húsos főzeléket is csináltam vele, csirkehús, krumpli (ezek persze picit sózva), hozzá a barack, sajt. Nagggggyon finom volt!!!! A lányim imádták!
2012. jún. 9. 05:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan az utolsóhoz. A barackot leturmixoltam, de én joghurtos poharakba tettem, kb. félig, mert eleinte annyit evett 1 evésre.
2012. jún. 9. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Almát szerintem fölösleges fagyasztani, azt úgyis kapsz magyart.
2012. jún. 9. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:

tudom, hogy télen is kaphatok magyar almát, csak lesz itthon is nyáron permet-mentes almánk, azért gondolkozom rajta.

Köszi a válaszokat!

Tejfölös dobozokat amúgy is gyűjtögetem, így legalább használni is fogom! :)

2012. jún. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!