Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit nem gáz egy...

Szerintetek mit nem gáz egy baráttól kérni ajándékba a Babának?

Figyelt kérdés

A szitu az, hogy egy nagyon jó barátunk ma hívott és közölte, hogy holnapra mondjuk meg, hogy mit hozzon ajándékba 15ezer Ft értékben... Nem tudom lebeszélni... Soknak tartom az összeget. De mit kérjek?

Pihenőszék, játszószőnyeg, etetőszék stb. mind van.

Arra gondoltam, vagyis régóta gondolkodom rajta, hogy tartalékba (meg, ha valahová egyedül megyek - hordozóstól nem bírom el a Babát, babakocsinkat meg most még mózessel használjuk és úgy nem fér be e kocsiba) kéne egy egyszerű, esernyőre csukható babakocsi. Van is ilyen értékben... De a Párom szerint gáz ezt kérni.

De akkor mit? Nem akarok nagyravágyónak se tűnni, de nem akarok haszontalant sem... Ő meg főéeg nem akar olyat hozni.

2012. dec. 19. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Járássegítő (nem komp!!!)
2012. dec. 20. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Bármit vehet, de mond el neki ,hogy már mire nincs szükségetek. AZtán lehet,hogy hoz pelenkát ,popsitörlőt stb. Nektek az is jó,hiszen nem kell megvennetek így azt a pénzt félre tudjátok tenni a babakocsira.
2012. dec. 20. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a babakocsi,hasznos,és egy darabig maradandó is (ha lesz kistestvér,akkor duplán)

Rászánta a babára,pelus elfogy,babakocsi megmarad.

2012. dec. 20. 11:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gyorsan döntenem kellett... A babakocsit mondtam. Egyáltalán nem problémázott, sőt. Azt mondta, hogy nagyon örül, hogy olyat tud adni, amit szeretnék és amire szükség van.

Köszi Mindenkinek a válaszokat! Adtatok több jó ötletet a következő ilyen kérdés megválaszolására! ;-)

2012. dec. 20. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
szia, látom,már nem aktuális a kérdés, de hátha másnak segíthetek. Amelyik boltban kinézted az ajándékot, kérj onnan egy vásárlási utalványt. Szerintem így korrekt, és Te vehetsz olyat, amilyet szeretnél, az ajándékozó pedig odaadja a rászánt pénzt, talán egy kicsit személyesebb formában
2012. dec. 21. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!