Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit nem gáz egy...

Szerintetek mit nem gáz egy baráttól kérni ajándékba a Babának?

Figyelt kérdés

A szitu az, hogy egy nagyon jó barátunk ma hívott és közölte, hogy holnapra mondjuk meg, hogy mit hozzon ajándékba 15ezer Ft értékben... Nem tudom lebeszélni... Soknak tartom az összeget. De mit kérjek?

Pihenőszék, játszószőnyeg, etetőszék stb. mind van.

Arra gondoltam, vagyis régóta gondolkodom rajta, hogy tartalékba (meg, ha valahová egyedül megyek - hordozóstól nem bírom el a Babát, babakocsinkat meg most még mózessel használjuk és úgy nem fér be e kocsiba) kéne egy egyszerű, esernyőre csukható babakocsi. Van is ilyen értékben... De a Párom szerint gáz ezt kérni.

De akkor mit? Nem akarok nagyravágyónak se tűnni, de nem akarok haszontalant sem... Ő meg főéeg nem akar olyat hozni.

2012. dec. 19. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasznos a parologtato jo minosegu jatek amivel meg most nem jatszik de eljon az ideje... Nagy meretu babakocsizsak!!!! Ne legy szegyenlos! Ha a babadra szanta a penzt....nem tudom milyen minosegu a a kis babakocsi 15-e-ert...en pl mindenkinek pelenkat vittem egy halommal! Lehet, hogy idetlen, de a leghasznosabb dolog!
2012. dec. 19. 21:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én is ezt csináltam anno, mikor megszületett a keresztlányom. Mondtam, hogy x összeget tudok most a kicsire szánni, mondják mi kell, és vagy odaadom a pénzt, vagy hozom én. Elvégre így biztos nem kapsz felesleges ajándékot. Mivel barát, mondhatod neki, hogy egy szerényebb árkategóriájú esernyős kocsira lenne szükség, és hogy pár ezer forintért már lehet kapni, de nagy szükség van rá. Ez így korrekt, szerintem, és ha ő már extrásabbat vesz, drágább kategóriában, az már egyéni plusz, de szerintem, jó, ha érzi, hogy nem akarjátok kihasználni a helyzetet és valami kis szerénységnek is örülnétek.
2012. dec. 19. 22:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Na hát ez az! Nekünk bőven elég lenne 2-3ezerért valami kis cukiság... De Ő ragaszkodik az összeghez. Gondoltam mondom neki, hogy itt és itt láttam egy zenélőkörforgót 5ezerért. Csakhogy - ahogy ismerem - képes venni egy hiper-szuper vetítős zenélő körforgót. De én arra "sajnálom" a 15ezret.
2012. dec. 19. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy mit gondoltál, hisz ő mondta mennyit szán a babára. Mond meg azt is, hogy jelenleg minden "egyebet" megvettetek már neki.
2012. dec. 19. 22:41
 5/15 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam:

[link]

Nem gagyi, ugye? A célnak megfelel... Nálunk a Bababoltban valamivel olcsóbb is.

2012. dec. 19. 22:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pelenkát kérnék. Írtó drága és arra mindig szükség van.:)
2012. dec. 19. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Elso valaszolo vagyok. Megneztem a babakocsit. Mennyire stabil ez a kocsi? Mert szepnek szep az biztos.

En tovabbra is azt mondom hogy valassz valamit ami kesobb lesz jo a Kicsidnek. Mikor en vartam a Kisfiamat, csinaltam egy listat es arrol mindenki valaszthatott a penztarcaja szerint. Ok. meg igy is volt aki beallitott egy rozsaszin pudlikutyaval meg egyeb hulyesegekkel...de azokat szepen kiraktam a keritesre, vagy jotekonysagi gyujtesen leadtam vagy ottfelejtettuk a jatszoteren...Ha valoban jo hasznat venned a babakocsinak akkor legy bator es valaszd azt! A maradek penzen meg mindig telik pelenkara.

2012. dec. 20. 06:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos ez a kocsi, amit linkeltél. Szerintem nem gagyi. Ez hasznos ajándék, de azért még gondolkozz rajta. Egyetértek az első válaszadóval, aki írta Neked, hogy később is hasznos játék is jó.
2012. dec. 20. 09:26
 9/15 A kérdező kommentje:

Később is hasznos játék? De mi? Futóbiciklin gondolkodtam, de azt a Párom akar neki csinálni... Egy műszaki zseni a Drága!

Akkor adjatok légyszi ötletet a később is hasznos játékra! Légyszi? Nektek mi jött be?

Játszószőnyeg, pihenőszék van...

Még van kb. 3-4 órám a válaszig.

2012. dec. 20. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Formabedobó, tanulókutya, ilyesmi.
2012. dec. 20. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!