Hasmenéssel mikor fordultok orvoshoz?
Mi most estünk túl ezen, a Prevenar után véres hasmenése volt a 8 hónaposomnak. :( Napi 15-20 kais-véres-nyálkás) pelenkája volt, ami bement, az alul mind ki. A tea is.
Mi elvittük dokihoz, (a véres nyálka és a sok fosis pelenka miatt), bakteriális fertőzése volt. (Kapott rá antibiotikumot).
Ezzel a napi 5, és "sima" hasmenéssel még nem kell dokihoz rohanni, de ha pld. holnap délutánig is így marad, azért nem árt telefonon felhívni és megkérdezni, hogy bevidd-e? (Én addig Normaflort adtam neki, míg orvos nem látta, de a védőnővel megbeszéltem előtte).
Első vagyok, köszönöm szépen. :) Már majdnem teljesen jól van a lányom. hasmenése már nincs, de még diétázott máig, holnaptól picit kezdünk visszatérni a rendes kerékvágásba.:)
Neked hogy van a kisfiad hasmenése most?
Amúgy még mindig jobbak ezek a tünetek (láz, hasmenés), mint maga az agyhártyagyulladás. :( Egyik reggel az RTL-en volt egy agyh.gy.-os kislány a vendég... :( Nagyon szomorú.. Akkor inkább kicsit "szenvedjünk" most.
Amugy az elsőtől semmi baja nem volt, még hőemelkedése sem. Most a 2. nagyon kiütötte. Már előre félek a 3.tól (Prevenartól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!