El fog ez múlni? Mi lehet ez?
szia!
ez sztem nem a pukik miatt van,hanem egyszerűen rájött arra ,hogy ő ilyet is tud és amíg nem tud megfordulni addig ez lesz.Hidd el minden babánál van ilyen-nálunk 2hónap volt mire megtanulta csak ő a hátáról a hasára csinálta...de lesz majd ilyen később is,nálunk pl akkor volt mikor már 4kézláb ment és egyfolytában felkelt és ment-álmában ,kómásan és sírt....mi szerencsére megúsztuk a felállós korszakban,mert azzal nem volt gond de sokan azt mondják nekik nem tud visszaülni és ezt csinálja a gyerek.Kitartást kívánok ,hidd el rengeteg ilyen lesz még amire azt hiszed,hogy meddig tart még...de túl fog jutni rajta,mindig ügyesebb lesz...14hós baba mamája
az én fiam vissza tud már fordulni, de ha álmában hasra fordul ő is elkezd sírni...
pedig megtud fordulni, lehet hogy álmában elfelejtik?ő már 8 hónapos és nem veszem észre hogy múlana ez a korszak!
Egyszer bizti elmúlik, de nem tudni mikor.Én kisfiam 8és fél hós, már mászik és áll, még is mikor éjszaka hasrafordúl, ő is felsír, sőt még ráadásul fel is ül:(
Van mikor 7szer is kelek hozzá, ma csak 1-szer.Nem értem én sem miért nem tud olyankor visszafordúlni, vagy miért nem alszik hason.Most is épp bömbizik a kiságyban , mert álmos, de ahogy lerakom, hasravágja magát, majd feláll:(
megyek is hozzá.KITARTÁS NEKED IS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!