Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adjam oda neki a bébiételt?

Mikor adjam oda neki a bébiételt?

Figyelt kérdés
babám 4 és fél hónapos, már vettem neki répás-krumplis ízesítésű bébiételt. ma szeretném megkóstoltatni vele, de nem tudom, hogy mikor adjam oda? tehát ha 9kor reggelizett, akkor a következő ebédidőben próbálkozzak? ami kb fél 1 és 1 között lenne. és ha megeszi mindet, akkor már tápszert ne adjak? vagy hogy csináljam? kis üveges a bébiétel, 150g, tejből is 160-170 ml-t eszik. köszönöm.
2012. dec. 19. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem kell lével kezdeni feltétlenül, az én fiam soha nem volt hajlandó meginni, ellenben a pürét nyomta befelé. Kezd reszelt almával, azt szeretni szokták, vagy a barackpürét, lényeg, hogy először csak egy fajtát kapjon. Ja és a fiamnál ez az először 1-2 kanál soha nem jött be, mindig többet kapott és soha semmi baja nem volt.

Mellesleg nem tudom miért kellett így nekiesni a Kérdezőnek. Még jó, hogy egyesek minden tudás birtokában születtek meg.Kár, hogy jó modor viszont már nem jutott.

2012. dec. 19. 13:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm szépen!

Itt van egy márka, amiből tápszer, gabonapelyhek, tejespépek, bébiételek stb vannak. Ezt a márkát kapja tápszerből, ilyet vettem bébiételből is. Ma már akkor nem kezdek neki, hanem olvasgatok h otthon és itt hogyan vannak, csak eddig mindig az otthoni szerint "neveltem"... Pl hogy itt nem adnak, sőőt, aztmondják egyáltalán nem kell folyadék a tápszerre, babatea sincs, hasfájásra sincs semmi, ezért én akkor édeskömény és ánizs teát készítettem neki, ami picit bevált, de teljesen lehurrogtak, hogy hát ez baomság...Kérdeztem, h ha semmi sincs, akkor mit igyon ha majd már eszik? Aztmondták, h hááááát.. elég a tápszer(!!!!) de ha akarok forraljak neki vizet. Kértem az ínyére is valami zsibbasztó valamit, aztmondták nincs, ezen minden babának túl kell esnie, adjak gyógyszert (azt meg nem fogok). Nincs popsikrémük (tényleg!!), kenjem babaolajjal (még jó h az van). Ezért tájékozódom otthonról is. Tápszerük is 2 fajta van, de ugyanabból a márkából. Egyik a rendes, a másik pedig tejérzékenyeknek van!

2012. dec. 19. 13:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Te jó ég kérdező... hol laksz te? Az oroszoknál?:))
2012. dec. 19. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk a fiam sem hajlandó inni a tápszer mellett és nekem is azt mondta a védőnő, hogy ez nem probléma. A többi amit leírtál tényleg furcsa.
2012. dec. 19. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!