Mikor adjam oda neki a bébiételt?
Nem kell lével kezdeni feltétlenül, az én fiam soha nem volt hajlandó meginni, ellenben a pürét nyomta befelé. Kezd reszelt almával, azt szeretni szokták, vagy a barackpürét, lényeg, hogy először csak egy fajtát kapjon. Ja és a fiamnál ez az először 1-2 kanál soha nem jött be, mindig többet kapott és soha semmi baja nem volt.
Mellesleg nem tudom miért kellett így nekiesni a Kérdezőnek. Még jó, hogy egyesek minden tudás birtokában születtek meg.Kár, hogy jó modor viszont már nem jutott.
Oké, köszönöm szépen!
Itt van egy márka, amiből tápszer, gabonapelyhek, tejespépek, bébiételek stb vannak. Ezt a márkát kapja tápszerből, ilyet vettem bébiételből is. Ma már akkor nem kezdek neki, hanem olvasgatok h otthon és itt hogyan vannak, csak eddig mindig az otthoni szerint "neveltem"... Pl hogy itt nem adnak, sőőt, aztmondják egyáltalán nem kell folyadék a tápszerre, babatea sincs, hasfájásra sincs semmi, ezért én akkor édeskömény és ánizs teát készítettem neki, ami picit bevált, de teljesen lehurrogtak, hogy hát ez baomság...Kérdeztem, h ha semmi sincs, akkor mit igyon ha majd már eszik? Aztmondták, h hááááát.. elég a tápszer(!!!!) de ha akarok forraljak neki vizet. Kértem az ínyére is valami zsibbasztó valamit, aztmondták nincs, ezen minden babának túl kell esnie, adjak gyógyszert (azt meg nem fogok). Nincs popsikrémük (tényleg!!), kenjem babaolajjal (még jó h az van). Ezért tájékozódom otthonról is. Tápszerük is 2 fajta van, de ugyanabból a márkából. Egyik a rendes, a másik pedig tejérzékenyeknek van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!