Nem jól csinálom? Ébresszem, vagy ne?
Kisfiam 3 hetes,napirend szerint 3 óránként felébresztem,pelus csere,cici.Ha hamarabb ébred és sír,akkor is kap enni természetesen.Tehát van napirend is,meg igény szerinti cici is. :)
A kérdésem,hogy sok helyen olvasom,hogy a baba este 7-8 tól alszik X ideig.Én este is ébresztem a babámat,7-kor,10-kor,de van hogy 11-kor.Ez baj?A fürdetés után már ne keltsem fel enni?
Miért lennél lepontozva?
Én is pont így csinálom és éjjel már nincs ébresztő,kel ő magától is 2x.A kérdésem arra vonatkozott,hogy fürcsi után mi a helyzet,de kipróbálom,hogy nem keltem fel...bár látok rá esélyt,hogy úgy megszokta ezt a 3 órázást,hogy ugyanúgy kukorékolni fog. :)
Éjszaka NEM ébresztem! :)
A kérdésem az estére vonatkozott,fürdés után...
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Szia!
Az én lányom 2640grammal született. Nekem bár 3 óránként óramű pontossággal kelt, én ha tovább aludt volna, biztos nem keltettem volna. Ha szépen gyarapszik, ne aggódj! Ha éhes, ahogy írtad, akkor úgy is fog sírni és felkel. Nekem a lányom 8hetes korától este 7től reggel 8-9ig aludt! És így is, hogy éjjel nem evett havonta minimum 800grammot, max. 1200grammot hízott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!