Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem jól csinálom? Ébresszem,...

Nem jól csinálom? Ébresszem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hetes,napirend szerint 3 óránként felébresztem,pelus csere,cici.Ha hamarabb ébred és sír,akkor is kap enni természetesen.Tehát van napirend is,meg igény szerinti cici is. :)

A kérdésem,hogy sok helyen olvasom,hogy a baba este 7-8 tól alszik X ideig.Én este is ébresztem a babámat,7-kor,10-kor,de van hogy 11-kor.Ez baj?A fürdetés után már ne keltsem fel enni?

2012. dec. 18. 12:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Miért lennél lepontozva?

Én is pont így csinálom és éjjel már nincs ébresztő,kel ő magától is 2x.A kérdésem arra vonatkozott,hogy fürcsi után mi a helyzet,de kipróbálom,hogy nem keltem fel...bár látok rá esélyt,hogy úgy megszokta ezt a 3 órázást,hogy ugyanúgy kukorékolni fog. :)

2012. dec. 18. 13:36
 12/15 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Ha nappal ébreszd azzal nincs is semmi gond, de éjszaka tényleg ne ébreszd.Mert lesz még idő hogy hogy aludnál majd, de annyira megszokta az éjszakai evést hogy felkel ő majd magától is enni.Az éjszaka az alvásé.Ha felkel etesd meg mert 3 hetesen még kell de te ne ébreszd.
2012. dec. 18. 14:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Éjszaka NEM ébresztem! :)

A kérdésem az estére vonatkozott,fürdés után...

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2012. dec. 18. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom 2640grammal született. Nekem bár 3 óránként óramű pontossággal kelt, én ha tovább aludt volna, biztos nem keltettem volna. Ha szépen gyarapszik, ne aggódj! Ha éhes, ahogy írtad, akkor úgy is fog sírni és felkel. Nekem a lányom 8hetes korától este 7től reggel 8-9ig aludt! És így is, hogy éjjel nem evett havonta minimum 800grammot, max. 1200grammot hízott! :)

2012. dec. 18. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én lányom 5 hónapos, nappal még ébresztem, ha véletlen pont úgy alszik be, hogy a 4 óránkénti evést átaludná, persze ez nagyon ritka. Éjjel sajnos kel magától. :(
2012. dec. 18. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!