Nem jól csinálom? Ébresszem, vagy ne?
Kisfiam 3 hetes,napirend szerint 3 óránként felébresztem,pelus csere,cici.Ha hamarabb ébred és sír,akkor is kap enni természetesen.Tehát van napirend is,meg igény szerinti cici is. :)
A kérdésem,hogy sok helyen olvasom,hogy a baba este 7-8 tól alszik X ideig.Én este is ébresztem a babámat,7-kor,10-kor,de van hogy 11-kor.Ez baj?A fürdetés után már ne keltsem fel enni?
2. vagyok
Én egyáltalán nem ébresztettem volna szívem szerint, de az enyém nappal alig aludt :-)
Éjszaka semmiképp nem ébreszteném. Ha éhes ébred, amúgy meg így tanulja meg a nappal és az éjszaka közötti különbséget.
Le leszek pontozva, de nem érdekel...
Amikor hazahoztuk, 3 óránként felkeltettem, megetettem, játszottam vele, tisztába tettem és leraktam aludni.(sárga is volt és 2520g, védőnő és doki is mondta, hogy ébresszem)
Amikor elkezdett szépen gyarapodni (kb.1-2 hetes volt)Már éjszaka egy ébresztést kihagytam.Most 3 hónapos, tökéletes napirenddel, kiegyensúlyozott, mosolygós baba.
Azt is hozzátenném, hogy mi 9-kor fürdetünk,(így apával is tud lenni kicsit) azután kaja...Most kel reggel 7 körül (magától) szopizik kicsit, majd alszik tovább 10 óráig. Innentől kb tartja a 4 órákat magától.
Én fürdés után már nem ébreszteném...Jelzi Ő ha éhes, de továbbiakban is tartanám a rugalmas 3-4 óránkénti ébresztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!