Milyen gyakran kell fültisztítóval kitörölni a babák fülét?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 19:31
2/7 anonim válasza:
Én heti 1× szoktam! Mindig hétfőn :)
3/7 anonim válasza:
Hű, most ezen nagyon meglepődtem. Én eddig úgy tudtam, hogy egyáltalán nem szabad.
4/7 anonim válasza:
A fülét soha nem tisztítottam, mármint belenyúlkálva, piszkálva. Kívülről áttöröltem, és ennyi. Hogy milyen gyakran...nem tudom. Minden fürdésnél áttöröltem kívülről, mint egy normális fürdetésnél, de belül soha nem nyúlkáltam. Én úgy tudom, azt felnőttként sem jó, nemhogy kisbabáknál.
5/7 anonim válasza:
Én sohasem használtam eddig fültisztítót, kisfiam most 14 hós. Minden este fürdés után kitörlöm egy kisebb vattappamaccsal a füleit a felesleges víztől és ennyi.
6/7 anonim válasza:
Én sem szoktam, csak azt a fülzsírt veszem ki ami már könnyen elérhető, tehát nem kell semmit a fülébe dugnom emiatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!Én is csak a feles vizet törlöm ki,vattával,csak nem tudtam h fültisztítózni kell-e.Ment a zöld kezecske mindenkinek!
2012. dec. 19. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!