Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fisher mókakocka tisztítás?

Fisher mókakocka tisztítás?

Figyelt kérdés
Hogy tisztítjátok a fisher mókakockákat? Kaptuk használtan és gondoltam lemosom vízzel.....bele is dobtam a lavórba. lehet nem kellett volna? De akkor a kisfiam összenyálazza úgyis. Csak mert látom egyes részei sima matricák, így gondolom azoknak nem tett jót. Most várom, hogy száradjon.
2012. dec. 17. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát valóban ne nagyon áztasd,mert le fog ázni a matrica róla.Én úgy tisztítottam (mi is használtan kaptuk),hogy van fertőtlenítős folyadék.Azt ráfújtam egy papírtörlőre és minden apró kis részét átdörzsöltem jóóóó alaposan.Kb. fél napomba telt,mert van mibe beleüljön a kosz,stb.De most tiszta.

Ha már felázott a papíros rész,hagyd megszáradni,talán enm fog nagyon sérülni. :/

2012. dec. 17. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Mi a neve annak a tisztítónak? Hol vetted? csak hogy legközelebb már sikeresebb legyek :)

Az a baj, hogy chiccos fertőtlenítős vízbe tettem bele, de hamar észre vettem, gyorsan csap vízzel is leöblítettem, de láttam, hogy a széleken ázott lett.

Igazából felháborít, hogy egy ilyen drága játék, ja és főleg hogy babáknak van, akik nyáladzanak, lebüfizik stb, sima matricát tesznek rá. Ja és akkor a nyáltól is felázik? Mert tuti a szájába veszi a gyerek ráfolyik a nyál és 6 hónapos kortól ajánlják...... szóval ezért dobtam a vízbe :) Nyilván ha elektronika lett volna benne nem dobtam volna be a vízbe.

2012. dec. 17. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
mi chicco disinfettante 0+ fertőtlenitő folyadékban áztattunk mindent, a mókakockát is és nem lett semmi baja, csak nehezen száradtak ki. de nagyon jó ez a folyadék és az illata is kellemes. mi az auchan-ban vettünk, de két év alatt mindössze másfél flakon fogyott el. pedig tisztitottam neki egyébként is pár havonta minden műanyagot.
2012. dec. 19. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja végül nem lett végül semmi baja.

Csak gondoltam megírom, hátha más is bepánikol, mikor vízbe dobja. :)

2013. jan. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!