Tényleg egészségesebb a liba/mangalica/disznó/kacsazsír a babának mint az olaj?
Fél éves kortól lehet.
A növényt, amiből az olaj lesz, permetezik, sőt, mielőtt betakarítanák, le permetezik hogy száradjon ki pl. a napraforgó! Rengeteg vegyi csúccsal kezelik.
A disznó is amit megeszik takarmányt is permetezték.
Az a jó zsír, amit mindjuk háztól veszel, mert ott a kukorica a kertből van, moslékot, burgonyát, tököt kap a disznó, amit nem permeteznek agyon.
Piacon Mamáktól vegyél zsírt, vagy szalonnát, azt süsd ki! Én pl. Szinte minden húsos étel alá szalonnát vágok, annak a zsírján sütöm meg a hagymát, majd a húst...
Lányom imádja a szalonnát csak úgy skakastaréjnak kenyérrel, vagy az abárolt szalonnát. 10 hónaposan már ette.
A legjobb a kókuszzsír.Egyáltalán nincs kókusz íze, és az a legegészségesebb.Mennyiségre sokkal kevesebb kell belőle, mint a többi zsiradékból, és többször felhasználható (rántott husiknál mondjuk).Az ára húzós, de ha megnézzük mihez mennyit használunk fel belőle, akkor az ára megéri.
Viszont nem tudom konkrétan hány hónapos kortól ajánlott.Már ha van egyáltalán kikötés rá.
Mi ezt használjuk: [link]
A nagy kiszerelést vesszük és általában négy felé elosztjuk. Azt nem tudom hogy fel lehet-e újra használni, de szerintem a coco24 válaszol rá, kérdezd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!