Mit csináljak? 7 hónapos babám nem eszik meg a egyszerre több mint 50-60 gramm főzeléket, gyümit vagy tejpépet, viszont utána nem hajlandó szopizni!
Ha éhes lenne, úgyis kérne még. Lehet hogy ebben amelegben nem kíván többet.
Elég sokan panaszkodnak, hogy nagy melegben alig eszik a babájuk. mondjuk az én 7 hónapos kisfiam egy-egy evésre bevág 200 mili gyümölcsöt vagy főzi, napi kétszer eszik ilyet, a többi szopi, de mivel nincs mérlegünk, nem tudom kkor mennyit eszik.
De irigylem a második válaszolót! :( Azért vagyok elkeseredve, mert egy nagyon jó evő baba volt eddig, az elején havi 1 kilókat is hízott, a kórházból anno 10 grammos súlyveszteséggel jöttünk haza, mert már akkor is kis bélpoklos volt! :) Aztán 5 hónaposan egyszer csak nem gyarapodott, két hét alatt 10 dekát hízott és a doki azt mondta kezdjek hozzátáplálni mert biztos a tejem a ludas! Persze nem fogadott el semmit. Kb. egy hónapba telt mire eljutottunk pár kanálig (persze nem is erőltettem, mert nem akartam hogy aztán rossz emlék legyen neki az étkezés). A múlt hónapban összesen 30 dekát hízott, ami nem sok! Persze az is igaz hogy sokat mozog, már egy hónapja mászik is... Jövő héten megyünk a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mennyit mérnek!
Az utolsónak: Tudom milyen rossz az amikor órákon át nem hajlandó enni a picur! Nekem volt olyan hogy reggel 7től este 8ig csak vizet fogadott el!! Tök ki voltam én is! Aztán azt mondta nekem is a doki, hogy nem volt éhes... Hát mondom azért erősen kétlem hogy 13 órán át nem volt éhes.... Mondjuk az én babám erősen fogzik is, már 4 foga kint van és hamarosan kibújik még kettő!
Kitartás Neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!