Mennyi főzeléket eszik a babátok egyszerre? Mennyi idő alatt?
Mi 8 hónapoak vagyunk, szintén tápszeresek. 200-240-et szokott megenni a nagyfiam ebédre, ezután következő evés 170 tápszer, 6 körül újra főzelék 180-200. Délelőtt gyümi.
Szerintem, legyél türelmes! Mi mikor kezdtük, főzelék után még mindíg megkínáltam tápszerrel, mikor már elérte a 200-at, nem kért tápszert.Így váltottuk ki az ebédet.
Szia!
Az én fiam 8 hónapos és részben anyatejes, tízóraira megeszik 200g gyümit keksszel, ebédre 180g főzeléket és uszira mikor mit (gyümi vagy tejpép) ismét 200g-t.
Evés után sosem szopizik, csak reggel és este szopik.
Igen, ez is egy türelemjáték, ki kell tapasztalni mi a jó neki. Lehet nem ízlik, vagy nem szereti a kanalat amivel adod, esetleg az étel hőmérséklete nem tetszik neki... Nem tudom, sok minden lehet. Nálunk akkor mmm-orgott, amikor jött a foga és a kanál "rosszul" ért az ínéhez. Sírt, ezért vártam had nyugodjon meg, majd újra próbáltam és figyeltem ne érjen az ínéhez.
Nehéz tanácsot adni, szerintem előbb-utóbb látni fogod mi a baj. Kísérletezz, ezt tudom mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!