Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babák mennyit...

Fotucsok kérdése:

3 hónapos babák mennyit kellene, hogy aludjanak nappal?

Figyelt kérdés
Az én babukám este fél 9-től reggel fél8-8-ig alszik, de nappal jó ha egy-egy órát. Már cicin is elaltatnám, ha már magától nem megy, de mostanában abból is felébred fél vagy egy óra után. Ha kettőt alszik az már soknak mondható. És ezt is csak egyszer egy nap.
2009. aug. 21. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom délelőtt alszik 2x fél orát,délután 4 orát,azt egyszerre,este még fél ora,aztán 1/2-10-től alszik reggel 1/2-8-ig.

Minden babának más alvásigénye van,ha nem nyűgösködik,akkor nincs baj.

ui:tudok helyesen írni,csak nincs hosszú o betűm....

2009. aug. 22. 00:26
 2/5 A kérdező kommentje:
aranyos vagy. én is tudok helyes írni, csak lusta vagyok lenyomni a shift-et. te aztán szerencsés vagy! jó sokat alszik a kicsike. Hát majd próbálom valahogy altatni, mert azért jó lenne neki is.
2009. aug. 22. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is igy vagyunk. Este 9-töl alszik reggel fél 7-ig. aztán délelött fél órét. majd délután 2x 20-30perc. ennyi. mi sem vagyunk nappal nagy alvók.
2009. aug. 22. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
nálunk sincs nagyon alvás. 5ször fél óra nappal. se több, se kevesebb. éjszaka alszik, este 7től reggel 6ig.
2009. aug. 22. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Megnyugtattatok. Minden szépet és jót kívánok nektek
2009. aug. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!