Ilyen időbe kivihetem majdnem 2hónapos babám?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 10:13
1/5 anonim válasza:
Nem kiviheted. Ki kell vinni. Kell neki a levegő. Természetesen alaposan beöltöztetve, betakarva a kocsiban.
2/5 anonim válasza:
Ki kell vinni. Mindenkinek szüksége van friss levegőre, és köztudott hogy télen a legfrissebb, legtisztább a levegő..Szépen, rétegesen felöltözteted a babádat és nem lesz semmi baja..
3/5 anonim válasza:
Ha nincs köd, erős szél, vidd ki nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
Bizony ki kell vinni, most fog megerősödni a legjobban, ha friss levegőhöz szoktatod. Csak fokozatosan, minden nap egy pár perccel több időt töltsön kint. A száraz hideg nagyon egészséges, csak legyen jó melegen beöltöztetve, a babakocsi legyen jó védett. Viszont ha szeles az idő, olyankor vigyázz vele, próbáld csak szélcsendes helyre vinni. Hóesésben is kiviheted, ha van esővédőd. Ilyenkor télen a déli órák a legalkalmasabbak a sétára. Hidd el, jó hogy téli baba, nekem az egyik májusi, a másik novemberi, na ő sokkal edzettebb lett, mint a tesója.
5/5 anonim válasza:
Én minusz 5 fok alatt nem viszem ki. Olyankor kinyitom az ablakot és beöltöztetve úgy alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!