Nagyon ciki, ha karácsonyra nem kap semmi nagyobb ajándékot a 4 hónaposom?
Kis korkülönbség van a két kicsim között. Egy zacskónyi csörgő, mókakocka, szivacslabda, kiskönyv stb van, amit ebben a korban szokás ajándékozni. Sőt,van olyan is vagy 4-5 db, amit még ki sem bontottunk. Van játszószőnyeg, babahinta, etetőszék, minden megmaradt a nagyról. Ruha rengeteg. Arra gondoltam, kiteszek a nem megbontott ajándékokból a fa alá, meg kap body-t olyan méretben, amikor elkezdődik a hozzátáplálás, mert akkor az már fogyó eszköz lesz. Ez így gáz??
Csak az a bajom, mert nem akarom, hogy folyamatosan a nagytól örökölt cuccokat kapja, de most ezt mégis fölösleges kiadásnak gondolnám. Szerintetek??
Jelképes lesz, mindenképp, ahogy írtam.
Igen, a másodiknál nehezebb kivitelezni a 20 képes dolgot. Akárhányszor előveszem a fényképezőz, a nagy hisztizik érte, márcsak ezért is nehezebb. Idő sincs annyi, de előhívásra kb. ugyanannyit csináltunk.. :-)
Valami legyen neki is a fa alatt szerintem!
Az én fiam tavaly karácsonykor 3 hetes volt és tettünk neki a fa alá ajándékot. Valahogy nekem esett volna rosszul,hogy mindenkinek van valami, csak neki nincs!
Őt nem fogja érdekelni hogy használt ;) csomagold be hogy jól szétcincálhassa ,és örüljetek együtt.Jó ha kicsi kortól arra tanítod hogy nem az ajándék értéke a lényeg.
Én magam varrnék csörgös morzsolós kendőt.Ajánlottam már másnanak is ,jó anya illatút ,amivel szunyálni tud ;)
de az fontos hogy kapjon Ő is.
Kedves utolsó előtti!
Ez mekkora ötlet!! Hogy ez nekem nem jutott eszembe.. :-)
Köszönöm!
A többieknek is köszönöm a választ. Végülis ruhanemüt fog kapni most újat, + odaadom a még kicsomagolatlan ajándékokat,meg varrok neki egy ölelős játékot.. :-) Összességében nem fog elmaradni a nagytesó mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!