2 hetes kisfiamnál többször volt már a légzésfigyelőnkön előriasztás (Angelcare) Tehát egyet csippantott, és annyi. Mi lehet a gond? Valóban ennyiszer kihagy a légzése 15 mp-re? Nem csak éjszaka, nappal is előfordult már.
Már nagyon aggódom, alig merek aludni.Amikor megnézem, már minden rendben, szépen alszik...
Biztosan van, hogy mélyen bealszik, de szerintem ezzel minden kisbaba így van.
Az előző gyerkőcnél nem volt ilyen gondunk a légzésfigyelővel...
Ha téves riasztás, akkor az több minden miatt is lehet.
Nem vastagabb a kókuszmatrac, mint az előírt?
Nem szorul a matrac az ágyban?
Jól vannak elhelyezve az érzékelők?
Érzékenység megfelelően van beállítva?
Egyébként mi kb. 10 cm-es kókuszmatraccal használjuk most, kezdetben 10 cm-es szivacs matraccal, 3-as erősséggel, és nem volt gond soha!
Miért gondolja itt mindenki hogy téves a riasztás?
Azért mert nem halt meg a gyerek?
Már leírtam de érdemes lenne mindenkinek utánna olvasni, hogy 15 mp légzés kimaradás a csecsemöknél normális folyamat. pont ezért is riaszt csak 20 mp után a készülék.
CSerélj elemet, vagy az érzékelő van túltekerve. A kókuszmatracot én kidobtam mert nem érzékelte a babámat megfelelően.
Nem bukik babád, kap Infacolt? A barátnőmnek a bukós babájánál ilyen légzéskimaradásokat okozott az Infacol, a kórházban mondták nekik és felemeltették a baba fejrészénél az ágyat 9cm-rel.
12. vagyok
Én nem azt írtam kedves 13-as, hogy téves a riasztás, csak azt, hogy mitől lehet téves. Ha ezek rendben vannak, akkor a riasztás indokolt és jó volt. De mielőtt arra gondol az ember, ellenőrízze ezeket, mert az a legegyszerűbb!!!
Akkor is beriaszt, ha az angyalka tul kozel van a kisagyhoz, ez benne van a tajekoztatoban.
Nekunk 13 honapos elmult a babank, de meg mindig beriaszt neha, ezek sajnos nem tevesek nalunk. Volt, mikor fel kellett raznom a kislanyom, hogy vegyen levegot.
Haziorvosunk arra kert, hogy jegyezzem fel mikor riaszt. Mi voltunk alvas kozbeni ekg-n, de nem talaltak semmit.
Megertem, hogy alig mersz aludni, en is gyomorideggel fekudtem le este, mikor meg hetente 1x 2x beriasztott, ahogy nott a lanyom, ugy ritkult a riasztas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!