Végbélrepedést szoptatás alatt mivel lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Tudom, az étkezés rendezésével. Rajta is vagyok. De ezen kívül? Sajnos ez a problémám újra előjött szülés után. Terhesség alatt szerencsére nem volt. Mivel lehetne a leghatásosabban kezelni?2012. dec. 13. 09:13
2/7 anonim válasza:
Mi köze a szoptatásnak és a repedésnek egymáshoz?Mármint tényleg nem tudom,nem birálásként irom.
3/7 anonim válasza:
Kedves második!
Nema szopimiattrepedt be avégbele, hanem arra kiváncsi,h szoptatásalatt erre milyen gyógyszereketlehet alkalmazni!
Mertszopi alatta legtöbb gyógyszer tiltólistás!
Én Aloevera first,és zöld krémmel hoztam helyre!A zöldkrémbőlfagyóban csináltamkúpot!
4/7 A kérdező kommentje:
Mi az a zöld krém? Patikában kapható? Köszi a választ.
2012. dec. 13. 10:16
5/7 anonim válasza:
Ez mind foreveres cucc!A first is meg a zöld krémis!
Ezeket lehet szopialatt!Jobbulást
6/7 anonim válasza:
Spertit javasolta nekem is a doki, de biztosan nagyon jó az aloe vera is.
Viszont ne haragudj kedves előttem válaszoló, hogy megjegyzem, de használhatnál space billentyűt is, mert borzalmasan zavaró, hogy mindent egybe írsz.
7/7 anonim válasza:
Rectanal aidet használom ilyen esetekben, az gyógynövényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!