Szülés után mennyi időre jött meg a mensesetek?
Figyelt kérdés
Én most vagyok a 11. hétben, de még semmi.Szoptatok és első szülés, ha az jelet vmit.2012. dec. 12. 18:05
11/13 kíváncsicska válasza:
4 hónapos volt a lányom amikor megjött.A mai napig szoptatok, most 1 éves.Attól, hogy nem jön meg a havid lehetsz terhes.Mikor úgy gondoljátok, hogy na akkor jöhet próbálkozzatok
12/13 anonim válasza:
Nekem Azaliat irtak fel,bár nem tudom szoptatni nagyon,csak nyugtatásképp szokott cicizni ha rossz napja van.Én két hete szedtem,mikor megjött,de nem szabadna emellett,szóval majd megvizsgál a doki.Jön tej a ciciből de nem hinném,hogy sok.2hónapos volt a kicsi egyébként ekkor,mikor kezdődött.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Ezeket a gyógyszereket nem ismerem,mert soha nem szedhettem fogamzásgátlót, gondolom ezek azok.
2012. dec. 25. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!