Nem bírom már ezt az állandó sírást és, hogy fél órát nem aludhatok. Mit csináljak, hogy lenyugodjak?
19es vagyok:).
Első próba alkalmával ne is várd, hogy egyből órákat lesz Rajtad, hiszen Neked is, neki is "szoknia" kell a hordozást:). Hiszen ez egy új dolog mindkettőtöknek. Nyilván Te sem vagy még olyan magabiztos, mint pár nap gyakorlás után leszel, amikor már nem izgulsz, hoy jól kötöttél- e, jó- e neki egyáltalán...ilyesmi:)
MIlyen kendőd van? HOgyan kötöd?
Én születésétől hordoztam a lányom, kis túlzással mindent el tudtam végezni, kivéve persze a vegyszeres műveleteket:).
Nem kellene egy picit levetkőztetni a picit mikor beleteszem?Hát igen nagyon furcsa voltmeg olyan érzés mintha a babának nem lenne jó,pedig majdnem elaludt benne.
19, 21, 22 vagyok:).
A levetkőztetés egyébként nem rossz ötlet, sőt:)! Akár teljesen ha jó idő van nálatok, a kendő 3 rétege és a Te 36 fokod melegen tartja:). És ha meztelenül vaytok testkontaktusban, az plusz megnyugtató hatással lehet a Kicsidnek, és Neked is(hormonálisan nem is lehetne másképp:) ).
RUgalmasban, mivel három réteg kendő lesz rajta, egyébként is érdemes kicsit "alul" öltöztetni, hogy ne legyen melege. MOndjuk ey body és egy nadrág, vagy rugdalózó épp elég bentre.
Miért érezted úgy, hogy nem tetszik neki? Főleg ha majdnem el is aludt:).
A válaszodig annyit írok erről, hogy ha például nem elég feszes a kötés, akkor nem érzi "biztonságosnak" esetleg. Illetve ha Te feszült vagy, akkor ezt ő nagyon jól megérzi és ő is feszenghet.
"Mellesleg jól esik az egész napos csend után végre beszélgetni valakivel."
Most akkor az a baj, hogy gyereksírás van, vagy a csend?
Amikor olvastam a kérdésed, azt hittem, hogy egy nehezen kezelhető, hisztis, dackorszakos kisgyerekről van szó...
Még csak 8 hetes pici baba, csak a sírással tud kommunikálni, azzal jelzi, hogy valamiért nem érzi jól magát. Lehet, hogy csak szeretgetésre, testközelségre vágyik. Te meg ráordírasz
Úgy hangzik ez az egész, mintha nagyon nem állnál készen az anyaságra.
Én is hasonló voltam/vagyok, mint Te. Egész nap alig alszik a fiam, folyton szórakoztatni kell. Estére hulla vagyok, mire hazaér a férjem és a nagy fiam, addigra minden apróságon felidegesítem magam.
Döntened kell, fontossági sorrendet alkotni. Este én is mindig ébren maradtam a férjemmel, játszottunk beszélgettünk, aztán míg ő aludt, én a kicsi sok ébredését intéztem.
Már fél éves, így megszoktam.. Általában ébren vagyunk 11-ig, aztán alszunk, utána reggel 6-ig még 2-3x ébred a fiam minimum. Már elég ennyi alvás, de heti 1x teljesen kimerülök, akkor lefekszem este, amint elaludt. Sajnos a férjem nem tudja elaltatni (nem próbálja eléggé...) így nem bízhatom rá.
Tényleg változtatnod kell, mert a fáradtságod egyedül a Te hibád, és bizony a babád egyre kevesebbet, nem pedig többet fog aludni.
Ja, és ami lemaradt.
Az infacolt cseréld le espumisanra, a mecsek teát meg hanyagold egy pár napig, hátha jobb lesz (nekünk a kórházban mondták a csecsemősök, hogy puffasztja a babát, mert van benne kömény)
27-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!