Nem bírom már ezt az állandó sírást és, hogy fél órát nem aludhatok. Mit csináljak, hogy lenyugodjak?
Este velem alszik,mert ha nem így lenne akkor ennyit se aludnék.
AMúgy este jól alszik este 9-kor fürdés utána vagyis és alszik, utána 2 körül eszik meg 6 után. Sokszor a 2 és a 6 órás etetések között alszom csak,mert megszoktam várni a páromés fél 2 -kor ér haza, akkor meg már nem fekszem le hanem megvárom míg ébred a pici enni.
De van mikor esti altatásnál bealszok én is,ez nagyon ritka.
Nem tudom miért nem alszik normálisan. Mocorog, mocorog ,pukizik és felébred. Meg most itt volt anyósom 2 napot és lefárasztotta.(meg engem is) ezért is sok a mosatlan a konyhába ,mert segíteni nem segített és hát ezt hagyták rám.
Szia!
Nálam hasonló volt a helyzet, vagy mondhatni szinte ugyan az. Én végül meguntam és egy hétre leköltöztem a szüleimhez.
Ott sikerült kicsit töltődni. Más volt a környezet, segítettek, tudtam picit aludni, és ők is babázhattak. Ha férjed ennyit van távol, utazzatok el a babával. hidd el mindenkinek jót fog tenni.
Az én páromnak néhány nap után kimondottan hiányoztunk, és mikor hazajöttünk, többet segített.
Jah, és én se bírtam a rendetlenséget. De már nem érdekel. Egy két napot kibír a szennyes is. A mosogatni való se szalad el, és volt, hogy rendeltem magamnak a főtt ételt. Semmivel nem drágább, van mit enned, és nem kell agyalnaod a főzésen.
De még az is sokat segített, hogy néhány napig hordoztam a picit, szint egész nap rám volt kötve. Nem is tudom. Valahogy megnyugodott tőle,és én is tudtam csinálni a dolgom.
szia!
Tuti jó módszert alakítottunk ki a férjemmel. Szombati napokon csak szoptattam a gyereket, ő volt vele, közben kisikáltam mindent, megfőztem a kaját. Este lefejtem az éjszakai kaja adagot. 10-kor bedőltem az ágyba aludni, a férjem meg becuccolt a gyerek mellé. Éjjel megetette, ébredt hozzá. Vasárnap minden vissza a régi kerékvágásba.
16-os. A kérdés ,hogy mit csináljak ,hogy lenyugodjak?
17-es sajnos ez nem lehetséges.Én a családommal nem vagyok jóban, aki igazán számít 2 ember azoknak is pont most van kisbabájuk(fél és 1 évesek) így kilőve ,hogy mehetnék hozzájuk pihenni. A párom anyukájából elég volt ez a 2 nap.
17-19-es most vettem pár napja kendőt. Még csak kipróbálás volt,mivel nagyon meleg volt /van (most csökkentem a hőfokot ,mert sok volt a 25 fok).
De ezalatt megnéztem mit tudok csinálni, hát mosogatni nem,és olyan feladatot se amin le kell hajolni,mivel elöl van.Végül is fél óra alatt teljesen kitakarítok a lakást,de ugye ezt akkor tudom megtenni mikor a pici alszik így nekem az alvás nem jön össze. Nektek mi van a babán mikor hordozóban van? Miket tudtok megcsinálni?
18-as ez jó ötlet. Van olyan hét mikor 2 napot van itthon a párom akkor ezt meg lehet majd oldani.
Most már megpróbálok figyelni arra ,hogy este előbb lefeküdjek,mert ténylg nem szeretném hogy valami legyen velem és a babát ne tudjam ellátni.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!