Az én fiam is ezt csinálja. Nem tudom,mert nem jöttem még rá hogy mi zavarja, de óránként ébred éjfél után (kb 3 hete,tehát 3 hós kora óta). Már vettünk párásítót, próbáltam h melegebb szobábn legyen, hidegebb szobában, betakarva takaróba, vagy csak hálózsákba, vagy hogy hideg neki a kókuszmatrac, így tettem alá plédet, kivettem... ahh ezer félét, de semmi sem segít, sztem valahol már zavarják a fogcsírák :(
2012. dec. 13. 19:42
12/15 anonim válasza:
Nálunk 4 hónapja tart a gyakori ébredés! Most 8,5 hónapos! 4 hónapig csak 2X kelt enni éjjel! Mára már HULLA vagyok! MINDENT próbáltam már, a sírni hagyáson kívül, de semmi nem használ! Van, hogy óránként ébred, van, hogy 2-3 órát alszik egyhuzamban (ez ritka). Legtöbbször cicin alszik csak vissza, de van, hogy elég a hátsimi vagy hogy ölbe veszem és dúdolok halkan! Arra számítok, ha teljesen elhagyjuk a szoptatást akkor fog javulni a helyzet! Már alig várom, mert nagyon ki vagyok merülve!
2012. dec. 13. 21:55
13/15 anonim válasza:
nincs melege? nalunk is volt ilyen es a lepedo anyaga nem tetszett, pedig ezen aludt futesszezon elott is, megis amikor ment a futes a szobaban melegebb lett, neki meg nem tetszett a lepedo, lecsereltuk egy teljesen cernara azonnal javult a helyzet. De lehet fogacska is, vagy kezdodo mozgasfejlodes, vagy pocakgond.Ha ketoran belul ujra eszik, akkor probald ugyanazt a melled adni, hatha az a baj, hogy nem jut a zsiros tejhez, igy korabban megebred
2012. dec. 13. 21:57
14/15 anonim válasza:
Nálunk is így "aludt" a lányom,2-3 óránként minden áldott éjjel felébredt.Csak cicivel lehetett visszaaltatni.Többször feltettem a kérdést itt is,hogy mit csináljak,de semmi nem segített.Fel is adtam a próbálkozást,gyorsan megszoptattam aztán alvás.14 hónapos korában telt be a pohár,akkor elválasztottam,azóta este 8-tól reggel 8-ig durmol.Türelem...Mindig arra gondoltam,hogy ezt a pár hónapot csak kibírom rendes alvás nélkül :)
2012. dec. 13. 22:18
15/15 A kérdező kommentje:
Az espumisan nem használt, az infacoltól megszünt a sok puki ugyan, viszont miután elkezdtem adni 6 napig nem volt széklete, így abbahagytuk:(
Külön szobában van,de a zaj nem zavarja,van egy két éves nővére,aki szokott zajongani, és a kicsi is sokkal jobban alzik, ha motoszkálás, hang van körülötte. Mára annyit javult a helyzet,hogy csak 3szor kel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!