Milumil HA1 optima tápszert ad valaki babájának?
Ezt írta fel a gyermek orvos a babámnak. Nem elég a tejem, néha eszik egy kis pótlást. Inkább este kell majd ezt adnom mielőtt lerakom aludni, mert sokszor kel éjszaka és hátha ettől a sűrűbb tápszertől jól lakik és alszunk éjjel. Éjjel szopik, csak 2 óránként igényli,de már hulla vagyok, nem alszunk rendesen, ő sem-én sem. Jó ez a babátoknak, akik ezt használják? Jól lakik tőle?
Köszönöm, ha írtok!
Hát ha nincs senkinek sem alergiája a családban akkor HA-t felejtsd el. egyrészt keserü másrészt megfoasatja a babát, ilyet csak olyanoknak kell ahol apa-anyának étel alergiája van.
A másik hogy az 1-s tápszer egy magasabb kalória tartalmú tápszer, erre nincs szüksége 6 hós kor alatt. Adjál neki sima start tápszert, azt elfogja fogadni, nem büdös, és nem fog töle zöldet kakálni. tápanyag értéke pedig mint az anyatejnek.
Nekünk is ezt írták fel, azon kívül, hogy nagyon büdös és rossz ízű, semmi bajom vele. Úgy néz ki, hogy a kisfiamnak sem. A tejre van mikor fintorog, de a tápot mindig megeszi. Kicsit drága, de nem merek váltani, mert lehet azt nem fogadja el. Én reggel szoktam adni neki, a többi lefejt tej. Nem szokott éjszaka kelni szerencsére.
3 hónapos és én vagyok súlyos allergiás, ezért kaptunk HA-t.
7-es vagyok még
De nekónk a Beba tápszerei jobban bejöttek és vacsorára azt kap a lányom, amúgy anyatejet.
Simán szopizik úgy, hogy mellette a cumisüveget is rendesen használja.5 hónapos most, 2 hónapos kora óta átaéussza az éjszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!