2 hónapos babával hogy lehet "játszani"? Mivel foglaljam le ha fent van?
Ti hogy foglaljátok le a figyelmét?
Mennyit alszik napközben egy 2 hónapos baba?
Nekem sokat volt fent abban az időszakában, viszont a kis figyelmét nem igazán lehet még semmivel sem lekötni...erre mondta a védőnőm, hogy innentől kezdve a találékonyságomon és a kreativitásomon múlik :) a kis forgó-zenélőt csak akkor kezdte elfogadni, nekem sokáig sírt rá. Állatokkal báboztam neki, beszéltem hozzá és sokat volt kézben - ott akár fél, egy órákra is el nézelődött. Sajnos sokat fáj a hasa, így órák mentek el a sírással és aztán a belealvással.
Jövő héten leszünk 3 hónaposak, most már nagyon ügyesen játszik önállóan: nézegeti a kezeit, árnyékát, játszik a körforgóval (ez lett a kedvence), beszélget velünk, mosolyog és elalszik a kiságyába, nincs gond azzal, hogy csak kézben aludna.
Ilyen korban még napról napra minden változik, alakul. Ami egyik nap még nem kellett, azt másnap imádja, stb.
Sok sikert és kreatív ötleteket :)
Az én babám 2hónapos.ő nagyon jól elnézelődik magába,mindig talál valamit amin nevet :)
De ha egyedül nem szeret nézelődni akkor felszoktam venni és a kiságya körül vannak 3d matricák azokat szokta nézni én pedig elmondom neki mik vannak ott.nagyon szereti ha sír erre megnyugszik.sokat beszélek hozzá és figyel.most is fent van magyaráz nevet és nézelődik.Imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!