Ugye nem vagyok egyedül ezzel a problémával?
2 hónapos a kislányom. Úgy szégyellem magam, amiért folyton szalad a háztartásom. Egyébként nem voltam sose rendmániás, csak az az egészségesen takarító típus :)
De nem érem magam utol, kosz az nincs, de kupi állandóan, igazából nincs időm, de mire lenne, nincs energiám.
A kismanó csak a reggeli első evés után szokott visszaaludni, onnantól kínlódás az egész napunk egészen lefekvésig, alig akar aludni, csak nagy nehezn, iszonyú hisztériák árán. És ez elszívja az energiám.
A környezetem megértő, de én mégis utálom magam emiatt. Nyugtassatok meg, hogy másnál is kupi van??
utolso vagyok:
mikor kuszni mászni, jonni-menni kezdett, állandoan pakolt, mire egyik helyen elrakodtam, a másik fioknak nekirontott...és bizony néha nagyon utáltam ezt a sok rakodást. emellett foztem, mostam, vasaltam, mint mindenki más, kozben muszáj volt valamit engedni a gyereknek is.
most már sokkal konnyebb, egy ideje felhagyott a turkálással és pakolással, szoval legalább nem kell duplán dolgoznom. ezt nagyn nem szerettem...segít felmosni, párnát huzni, sopor, torolget, nagyon édes:) azért a festés utáni takarítás idejére elkuldem itthonrol apával:)
ahogy no a baba, egyre konnyebb lesz biztosan, szerintem te is jobban megtanulod beosztani az idodet és o is kozremukodobb lesz majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!