Egyedül vagyok ezzel a problémával?
Szia!
Ezzel én is így vagyok, pedig még csak 36+4 hetes vagyok, de nekem is igazi óriási pocakom van, ehhez 162 cm magas vagyok és úgy érzem 5 perc állás után, ha nem ülhetek le összeesem. Néha már a falat tudnám kaparni, olyan érzés a combom és a pocakom találkozásánál, mintha 100 kést forgatnának benne, plusz be is görcsöl, tehát szó szerint 10 perc után már csak vonszolom magam az ágyig, hogy felrakhassam a lábam. Egyébként már úgy sem tökéletes, éjjel-nappal érzem ezt a szúrást-görcsölést a combom felső részében+ a hasam aljában. Úgyhogy én már alig várom, hogy kibújjon a babucim, mert így már szinte semmit nem tudok csinálni.
Idegesítő, hogy állandóan vagy a páromra kell hagyatkoznom, Ő pedig csak este 7-re van itthon, vagy csak erőlködök, hogy "nem igaz, hogy nem bírok mozogni".
Jó neked, hogy már a 39. hétben vagy!!!
Üdv és kitartást erre a pár napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!