Ciki olcsobb tápszert kérni? Nem mintha sajnálnám a babámtól de most 2200 ft 600gr receptre a doboz táp. Nemrég láttam hogy a humana baby fit 900ft és 900gr és még banános is. Ha kértétek hogy irjon olcsóbbat hogyan?
Azt, hogy milyen emberek vannak, nem innen tudod lemérni... Egyébként ilyenek is, olyanok is. Például olyanok is, mint te... akik ítélkeznek, pedig semmit sem tudnak a másikról, még csak azt sem, hogy hány éves, nem beszélve ennél többről. A Humana megbízható német minőségű tápszer, koraszülött kisfiamnak neonatológus írta fel, biztosan nem véletlenül! Úgyhogy csitt! :)
Boldog ünnepeket mindenkinek, és ne marjuk már egymást egy olyan oldalon, ahol a segítségnyújtásé lenne a főszerep...
A lényeges összetevők az összes tápszerben ugyanazok! Én is megmondtam az orvosnak,hogy sokallom a Beba árát,minden szájhúzás nélkül felírta a Humanat.
Az okoskodó anyuka biztos tapasztalatból mondja,ki mire költi a maradék pénzt!!
Nem azt mondtam, hogy az olcsó tápszer szar.
Hanem azt, hogy hazudni a gyerekorvosnak azért, hogy spóroljunk a tápszeren, önző és tapló dolog. Akkor legalább ismerjétek be neki, hogy spórolni akartok, ezért írjon olcsóbb tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!