Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti minden esetben...

Anyukák! Ti minden esetben meg tudtátok nyugtatni a babátokat ha nagyon sír? (értsd úgy hogy vigasztalhatatlanul ordít) Nagyon megbántott az egyik ismerősünk. Többi lent!

Figyelt kérdés
Néhány napja megkaptam hogy milyen anya az olyan aki még a saját gyerekét sem képes megnyugtatni.férjem teniszezni volt,utána ment volna bevásárolni,és rácsörögtem telefonon hogy tenisz után inkább jobban szeretném ha hazajönne,mert nagyon sírt a kisfiunk,akár mit is csináltam vele,nem bírtam megvigasztalni.erre a tenisz partnere megjegyezte (aki hallotta hogy épp hívom)amit már az előbb is említettem,hogy "MILYEN ANYA AZ OLYAN..."hozzáteszem nincs gyereke annak az embernek.le kellene kakilnom a beszólását tudom,de annyira szíven ütött hogy azóta nagyon sokat sírok,ránézek a kisfiamra és rendesen sajnálom hogy tényleg ilyen béna anyja van.nagyon szeretem.Veletek fordult már elő ilyen?
2012. dec. 9. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem viccelek, van, h a kisebbikem be is sértődik, és úgy ordít, hogy ihaj. Se cumi, se ringatás , se víz se semmi nem érdekli olyankor. Már az apjára meg rám is "bedurcizott" így, szerintem abban az 5 percben , míg üvölt senki sem lenne képes lenyugtatni.

Csak azért írtam, mert a nagyobbik gyerekemre ez a viselkedés sose volt jellemző,őt meg lehetett nyugtatni....

2012. dec. 9. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyszer standon voltunk a 10 hónapos lányunkkal és valamin felhúzta magát a lánykám (sokszor csinált ilyet, elég sírós baba volt). Na csak sírt és sírt...megnyugtatni nem tudtam, de a párom sem. Mire a mellettünk kb. 30 méterre fekvő pasas közölte, hogy ilyen szar szülőket még nem látott, és mi az hogy ő nem tud pihenni a strandon a mi gyerekünk miatt, meg amúgy is az ő gyerekei 30 évvel ezelőtt SOSEM sírtak. :)

Akkor rosszul esett, de rájöttem, hogy ilyet csak egy nagyon öntelt, buta és gonosz ember mondhat. Valószínű sokkal gázabb az élete, mint mutatta felénk, és így éli ki frusztrációját. Na meg hiszi a piszi, hogy az ő gyerekei sosem sírtak...gondolom már elfelejtette...

Párom amúgy nem kapott szívbajt tőle. Átvette tőlem a lányunkat és a pasi mellé sétált az ordító gyerekkel és csak annyit mondott neki, hogy na most pihenjen öregem.

:)

Szóval nyugi, beszólogató mindenhol vannak, de hát szenvedjen a saját kis gonosz életével. Tojni rá! :)

2012. dec. 9. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

Persze, szerintem mindenkinél előfordul egyszer-egyszer egy ilyen.

Nekünk még amikor nagyon pici volt és hasfájós, meg mióta fogzik, azóta vannak ilyenek. A foga miatt volt olyan, hogy hiába ringattam, mászkáltam vele, egyszerűen az "segített csak neki" , hogy álomba sírta szegénykém magát a kezemben, aludt egy fél órát hozzám bújva és mosolygósan ébredt...

Szóval ilyen van, nem néha nem tudsz mit csinálni sajnos... :(

De olyanok véleményével nem kell foglalkozni, akinek nincs gyereke

2012. dec. 9. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
nana hogy neha orditanak es alig lehet lelket onteni belejuk,nalunk is van ilyen neha de kinel nincs?Oszinten szolva nem hogy megsertodni hanem egyenesen meg sem kellett volna hallani azt a barmot.Sirdogalni???ne viccelj,jo anya vagy es ne vedd szivre azt az okrot:)jo babazast es neki te vagy a legjpobb":)
2012. dec. 9. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is előfordul, hogy annyira sír, hogy már nem tudok mit kezdeni vele. Persze ettől én is ideges leszek (mert nem tudom, hogy mi a baja, nem attól, hogy sír). Ezt ugye megérez a baba, és még vigasztalhatatlanabb lesz. Ilyenkor jön Apa, aki higgadt, és nyugodt, nála egyből megnyugszik.
2012. dec. 9. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. Abszolút így van!
2012. dec. 9. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nekem csak szerencsém volt, de én mindig meg tudtam nyugtatni eddig (most 9 hónapos).

De nem értem, hogy a férjednek miért kellett hazajönnie, vagy ilyenkor ő meg tudja nyugtatni?

2012. dec. 9. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen, utolsó, neked szerencséd volt! :)

Én is azt hittem a lányomnál, hogy hú, de szuper ügyesen csinálok mindent, sosincs semmi baj, soha egy hiszti, látszólag indokolatlan sírás, semmi. Aztán jött a kisfiam, és megtudtam, mi is az a kólika, mi a fogzás, mi a frontérzékenység, mi az éretlen idegrendszer, és milyen az, amikor egy iszonyatosan erős akaraterővel rendelkező, szuper mozgékony, nyughatatlan emberkét kell nevelgetni... :))))

2012. dec. 9. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!