Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírta a babátok az első...

Hogy bírta a babátok az első idegen helyen alvást?

Figyelt kérdés
5 hósommal pénteken indulunk nyaralni és az előbb olvastam itt egy hozzászólásban, hogy a Balatonról haza kellett menniük, mert egész éjjel sírt a pici, de otthon semi baj nem volt. Nálatok hogy viselte az első idegen helyen alvást a baba és mennyi idős volt? Hogy könnyíthetném meg a dolgot?
2009. aug. 19. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól,ugyan is vettünk neki utazó ágyat ami fel volt állítva a nappaliba amikor kicsi volt,és bele szokott mert sokat aludt benne napközben.Anyukámnál meg éjszaka.Így semmi baj nincsen bárhol alszunk,mert a saját ágyában alszik nem idegen neki a környezet.

A nagyobbiknál nem vettünk,nem is tudtunk sehova menni vele,mert egy rémálom volt az éjszaka.

2009. aug. 19. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom erre a kérdésre utalsz. Belinkelem, mert ha kapok még választ, láthatod majd te is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Amúgy az én lányom jól viselte az ott létet, ott nem volt vele semmi gond, jól aludt. Első nap többször kelt, de probléma nélkül visszaaludt. Itthon "rendetlenkedik", de szerintem ez nemcsak a kirándulástól van, csak még nem tudom mi miatt. Amúgy azóta napközben többet alszik, (előtte alig aludt, csak 2 órát).

2009. aug. 20. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi voltunk vele 4 hónaposan is, és 7 hónaposan is nyaralni. Vittünk utazóágyat, és nálunk pld. ugyanúgy (nem) aludt ott is, mint itthon. (azaz felébredt a szokásos 3-4-szer, de vissza is aludt, tehát ugyanúgy "viselkedett", mintha itthon maradtunk volna).

Mostmár 9 hónapos, nyiladozik az értelme a külvilágra, érdekli minden mozgó porszem, hát kíváncsi leszek, hogy mostantól, ha elmegyünk valahova, hogy fog aludni.

2009. aug. 20. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is beleszoktattuk az utazóágyba itthon. Beleraktam a kiságyból az állatkáit(egérke, nyuszi, csikóhal, lepényhal) és máris ismerős volt neki a környezet!
2009. aug. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!