Az normális dolog, hogy vastag a lányom lábán a köröm? Még csak másfél éves.
Szia! Sajnálom, hogy csak most olvastam a kérdésed, én válaszoltam volna rögtön. A fiam 3, a lányom 1 éves és mindkettőjüknek ilyen a nagylábujjakon a körme, gyakorlatilag kb. mióta cipőcskét is hordanak, de nem emlékszem pontosan. A többin nem, csak az öregujjakon ilyen. Nekem fel sem merült a gomba lehetősége, mert "csak" szarus, vatagabb, de legközelebb lehet én is megmutatom a dokinéninek.
Először mindent neki mutass,ne szakorvosnak, mert a gyermekorvosok valamilyen szinten mindenhez értenek és majd ők eldöntik ha komoly a baj, hogy fordulj-e szakorvoshoz. Védőnői tanácsadásra is mehetsz, ahol nincsenek beteg gyerkőcök, ha hasonló problémád van.
Nekem nemrég a lányom nunijával volt a gond, már ott tartottam gyereknőgyógyászhoz sietek vele, de épp "kapóra jött" hogy lebetegedtek a gyerekek és ki kellett hívni a dokinénit, akinek a nunit is megmutattam és mosolyogva felírt egy kenőcsöt amitől másnapra megszűnt a gyulladás.
Na ezt csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy legközelebb talán megspórolsz ilyen hosszú várakozási időt szakrendelésen, ahol mindenféle beteg felnőttek is vannak.
Sajnálom, hogy ilyen tortúrának kellett magatokat kitenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!