Benőtt a körme? Begyulladt? Mit csináljak?
3 hónapos babámnak tegnap vettem észre,hogy az egyik ujján vagy rosszul vágtam neki,vagy nem tudom,de kicsit puklis, és piros a körme mellett a bőre. Gondolom begyulladt. Mit tudok vele csinálni? Kenni nem nagyon tudom mivel,mert állandóan a keze a szájában..
Vigyem orvoshoz?? De most annyi beteg van, állandóan tele a rendelő, és a gyerekorvos nem jön házhoz:(:(
Felesleges emiatt orvoshoz vinni, sajna ez alkati kérdés, nekem mindkét gyerekem hajlamos volt rá.
Én azt csináltam, hogy kicsit megemeltem a körmöt, kivágtam a sarkát (mert amiatt gyullad be, hogy a körömcsücsök megszúrja), és cseppentettem betadint.
2-3 nap alatt teljesen elmúlik.
Az elsőnél idegbeteg lettem, hogy úristen, mit tegyek, aztán bele lehet jönni ebbe is:D
A legdurvább az volt, mikor a lábán lett olyan, azt 3 napig esténként ki kellett nyomni, mert begyűlt minden áldott nap. Ezt a legegyszerűbb fürdés után csinálni, olyankor nem fáj, mert ki van ázva (saját tapasztalat)
Gyereksebészetre vidd. A gyulladáscsökkentő max. a gyulladást viszi le, de mivel a köröm be van nőve, újra begyullad.
mielőbbi javulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!