A konnycsatorna elzarodas mikor múlik el?
Hogy kell maszírozni???
Sajnos mi is "rendszeresen" csepegtetünk.Ez a harmadik alkalom, hogy egy hetes "kúrát" csepegtetünk. Idáig egy hét alatt helyre jött neki, és kb 3 hét szünet után kellett megint csepegtetni. Most leszünk egy hét múlva 3 hónaposak.
Nagyon érdekelne ez a maszírozás, jó lenne, ha el tudnánk kerülni az átmosást!
Erre én is kíváncsi lennék.
Nekünk is 3 hónapos a lányunk, neki csak néha néha könnyezik, és ált. csak este. Nem váladékozik, nem csipás neki. Mi is csppentettünk már kétszer 2-2 napig,mert nekünk a doki azt mondta,csak akkor csepegtessek,ha könnyeziek, napi 5*1 cseppet, és most másfél hete mindenoké vele,
6 hetes a kisbabám.
Mi minden nap cseppentünk bele mert váladékos neki könnyezik és be is van dagadva neki :((
ma voltunk magánorvosnál azt mondta várjunk 4 hónapos koráig mert addig simán elnőheti ha nem akkor kell kimosatni neki.
nem tudom megvárjuk-e vagy elvigyük..
Szerintetek?
Köszönöm mindenképpen kipróbálom.
Jó lenne ha minél hamarabb elmúlna neki.
A szemcsepp általában antibiotikumos, és nem attól múlik el, hanem azért kell cseppenteni, hogy a baktériumok ne szaporodjanak el a könnyben.
Az én kislányomnál a bal szeménél magától 2 hónaposan múlt el, egyik napról a másikra, hirtelen. A jobb szemével még hónapokig küszködtünk, már-már majdnem elvittem átmosatni, de nagyon sok hátrányt, rossz tapasztalatot olvastam vele kapcsolatban. Többet masszíroztam neki, és egyik nap, 4 hónaposan, elég erőteljesen (még épp nem fájt neki) megnyomtam neki lefelé a jobb szeménél az orrnyereg mentén, másnapra teljesen kitisztult, azóta semmi gond. Most 6 hónapos, és teljesen tiszta a szeme. Nem egy esetben hallottam, hogy egyszer csak 7-10 hónaposan dugul ki.
Én nem mosatnám ki, mert később akár maradandó problémák is lehetnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!