Könnycsatorna elzáródás? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az 1hónapos vizsgálaton,ahol azt mondták nagyon váladékos a kislányom szeme. Adtak szemcseppet de ha jövő hétig new javul,menni kell a heim pálba,ahol kimossák neki. Volt valakinél ilyen? Használt a csepp?2012. okt. 31. 08:15
1/7 Jégtánc válasza:
Lányomnak is volt.Mi nem kaptunk cseppet.Heim Pálban a szemészeten kb 2 perc alatt átmosták.Akkor volt 5,5 hónapos,most 9 hónapos a lányom.Azóta nincs gond.Nagyon ügyesen csinálták.Sírni sem volt ideje:)
2/7 anonim válasza:
igen, születése óta gondok voltak a fiam bal szemével, váladékozott, cseppeket kaptunk, több félét,semmit nem használtak. Elpazaroltunk ezzel heteket-hónapokat. Először majdnem 4 hónaposan mosták át a könnycsatornát, majd 5 és 6 hónaposan. Az utolsó kezelés volt a megváltó. Ha nem javul, essetek át rajta minél hamarabb, nem fájdalmas, azért sír, mert lefogják, te nem lehetsz bent, de szerintem jobb így. Jobbulást a kislánynak!!! :-)
4/7 anonim válasza:
3-asnak: 2-es vagyok, 2 kórházba vittem a fiamat, első helyen elszúrták, nem részletezem, másik kórházat kerestünk. Egyik helyen sem maradhattam bent, ők fogták le. Senkit nem engedtek, hogy bent maradjon, minden szülőt kiküldtek. Akkor kórháza válogatja
5/7 Jégtánc válasza:
DR Végsheő Andrea csinálta a Heim Pálban.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor biztos,hogy ez a baj,mert születése óta nagyon csipás mindig mind a két szeme,akkor hamar megvan ez az átmosás?
2012. okt. 31. 13:19
7/7 Jégtánc válasza:
Nincs mit,szívesen.Nagyon hamar megvan.2 perc talán,ha egyáltalán volt annyi.Bár gondolom dokitól függ.Akit írtam fentebb,ő nagyon jól gyorsan,határozottan csinálta.Ráadásul kedves is.Remélem mindig ilyen,és nem csak olyan napja volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!