1 év alatti babátokra mennyit költötök karácsonyi ajándékra? Többi lennt!
Ne haragudj de egy 40 centis plüss nem nagy. Inkább a kicsi kategória. Mondjuk így is tök felesleg, tapasztalat. :D
Én egy fp zsiráfos golyópályát, és egy lábbal hajtós kis motort vettem neki. 10 hós lesz karácsonykor. Szerintem vedd meg a kutyust, amennyiben bele fér a keretben. Ha most nem fér bele ne legyen rossz érzésed, majd meg veszed szülinapjára. Nem késő.
Arról sajnos nincs, de az FP formabedobó zenélő csiga az baromira érdekli. Mióta tud fogni játszik vele, a mai napig napi szinten nyúzza. Azt egy picikét meg billenti és zenél. Nem is a drága kategóriába tartozik. Meg a járássegítő kutyus. Na azon van még rengeteg funkció és imádom ahogy el gyömbörészi. Az is zenél is, forgó is van rajta, duda is kis pörgetős valami, stb. Az én fiam nagyon szereti. Menni is szeret vele. Itt kb ki is merült amivel játszik, pedig van neki millió játéka, mint egy játékbolt, de már bánom, hogy ennyi sz.rt vettem neki, tök felesleges. Viszont a zongora is jó ötlet lehet, mert nekünk is van egy hasonló, de nem fisher, csak szimpla. 6-7 hósan imádta, csak most a kutya a sláger. Szerintem azt nem fogod megbánni ha megveszed.
Utolsó voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!