Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év alatti babátokra mennyit...

1 év alatti babátokra mennyit költötök karácsonyi ajándékra? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már megvettem kislányomnak az ajándékát,amihez valami apró dolgot még vettem volna,DE most tudtam meg,hogy a tescoba akciós a tanulókutyus,ami biztos nagyon tetszene neki.De az még ugye + 6ezer forint. Szerintetek??
2012. dec. 6. 12:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszi! és tényleg nem lehet sehogy mosni?
2012. dec. 6. 16:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nem.
2012. dec. 6. 16:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Ki lehet mosni a kutyust. Az elemeket vedd ki és negyven fokon mosd. Mosóhálóban vagy egy kispárna huzatban. Utána 1-2 napig szárítsd a radiátoron. Több ismerősöm is így csinálta és mindenkinek tökéletesen működik. A lányom 8 hónapos és kutyust kap karácsonyra. Még valamit kap mellé 4-5 ezer értékben. Első karácsonyra nekünk ennyi fér bele.
2012. dec. 6. 16:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de egy 40 centis plüss nem nagy. Inkább a kicsi kategória. Mondjuk így is tök felesleg, tapasztalat. :D

Én egy fp zsiráfos golyópályát, és egy lábbal hajtós kis motort vettem neki. 10 hós lesz karácsonykor. Szerintem vedd meg a kutyust, amennyiben bele fér a keretben. Ha most nem fér bele ne legyen rossz érzésed, majd meg veszed szülinapjára. Nem késő.

2012. dec. 6. 22:13
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Azért vettem meg a plüsst pár hete,mert szégyen,nem szégyen nincsen neki plüss játéka és úgy voltam vele,hogy szeretnék azért neki,hiszen nekem is volt sok gyerekkoromban.Az utolsónak köszönöm megnyugtatott,hogy azért nem olyan nagy :) Mindenképpen kap még valamilyen FP játékot karácsonyra.Én szívem szerint megvenném a kutyust,de mint mondtam félek,hogy még annyira nem értékelné,lehet pár hónap múlva jobban örülne neki. Néztem FP zongorát a kutyusosat,arról van tapasztalatotok?
2012. dec. 7. 11:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Arról sajnos nincs, de az FP formabedobó zenélő csiga az baromira érdekli. Mióta tud fogni játszik vele, a mai napig napi szinten nyúzza. Azt egy picikét meg billenti és zenél. Nem is a drága kategóriába tartozik. Meg a járássegítő kutyus. Na azon van még rengeteg funkció és imádom ahogy el gyömbörészi. Az is zenél is, forgó is van rajta, duda is kis pörgetős valami, stb. Az én fiam nagyon szereti. Menni is szeret vele. Itt kb ki is merült amivel játszik, pedig van neki millió játéka, mint egy játékbolt, de már bánom, hogy ennyi sz.rt vettem neki, tök felesleges. Viszont a zongora is jó ötlet lehet, mert nekünk is van egy hasonló, de nem fisher, csak szimpla. 6-7 hósan imádta, csak most a kutya a sláger. Szerintem azt nem fogod megbánni ha megveszed.

Utolsó voltam. :)

2012. dec. 7. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!