Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év alatti babátokra mennyit...

1 év alatti babátokra mennyit költötök karácsonyi ajándékra? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már megvettem kislányomnak az ajándékát,amihez valami apró dolgot még vettem volna,DE most tudtam meg,hogy a tescoba akciós a tanulókutyus,ami biztos nagyon tetszene neki.De az még ugye + 6ezer forint. Szerintetek??
2012. dec. 6. 12:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Halvány fogalmam sincs, hogy mennyit költöttünk. Általában kaptak babát, babakocsit, műanyag állatokat, ruhát, plüss játékot. Elég nagy a család. De mindig volt a fa alatt 3-4 ajándék.
2012. dec. 6. 13:19
 12/26 A kérdező kommentje:

Igazából már megbántam,hogy megvettem ezt a plüsst,gyönyörű szép+minden,de nem tudom mennyi haszna lesz. :(

Azon is gondolkoztam,hogy eladom áron alul,de nagyon tetszik a páromnak és nem nagyon hajlik rá....

2012. dec. 6. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
épp ezt akartam írni,amit az előbb kifejtettél: semmi értelme nem volt megvenni azt a plüss állatot. neked tetszik,mert szép,de a gyerek számára nem lesz ilyen értéke. a tanulókutyus sokkal jobb,hasznosabb. én a helyedben megpróbálnám kb. árában elpasszolni azt a plüss cuccot!
2012. dec. 6. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:

A plüss is lehet kedvenc, lányaim is kaptak születésükkor, évekig aludtak vele, vagy az ágyuk mellé tették. Szép emlék lehet felnőtt korban is, de én inkább kisebb, több dolgot vennék.

Ha drágábbat, akkor pl. ezt:

[link]

2012. dec. 6. 13:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ezzel nem hiszem,hogy fog aludni,mert elég nagy 40 centis az egész. Nagyon nagyon szép. Lehet megvennék... és akkor megvenném a tanulókutyust. :) Nem tudom miért voltam ilyen meggondolatlan...
2012. dec. 6. 13:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

ne legyen bűntudatod,ebbe a hibába szinte minden szülő beleesik,csak sokan nem is veszik észre. mert ha belegondolsz,akkor a gyerek 1 éves korában (később is!) simán eljátszik 5-6 wc papír gurigával és még az is lehet,hogy jobban élvezi,mint a tanulókutyust fogja! (sokan panaszkodnak itt,hogy megvették a gyereknek ezt vagy azt az FP játékot sok ezer forintért,de a gyerek csak a az eldobható műanyag pohárral hajlandó játszani...

a gyerekek játékait, szép ruhát, luxus babakocsijait, disney figurás dolgait, ágyneműit elsősorban nekünk,szülőknek gyártják. mert egy alig egy éves gyereknek édes mindegy miben alszik el, vagy épp milyen exkluzív a babakocsija, vagy épp verdák van a pólóján. ezt mi neveljük beléjük. tudat alatt azt sugallják nekünk,hogy attól,hogy mickey egér van a takarón,attól jobb és természetesen mi a jobbat szeretnénk megvenni a gyereknek. de mivel jobb,fizesd is meg a különbséget. (bennfentesként tudom,hogy pl. a Jyskben árult verdákos vagy micimackós ágynemű 8E ft és csak 80 %ban pamut,míg sima teknőcös 100% pamut és csak 3500 ft. mégis a disney figurásból fogy több!) így leszünk az igazi fogyasztói társadalom,akit a média nevel ki.

2012. dec. 6. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
mi nagyon sok pénzt költöttünk most a kisfiamra,kb 200 ezer forintot.Hozzáteszem még hiányzott 1-2 dolog,direkt így karácsony környékére időzítettünk,fél évig gyűjtögettünk rá.Kapott autósülést,etetőszéket.Mi Fisher Price jumperoot vettünk neki,meg egy tanuló kutyát.Tehát ilyen gazdag Jézuska nem lesz még egy,ez most az első és utolsó alkalom.
2012. dec. 6. 13:53
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem most lesz 7hónapos a babám.

És eddig vettekm neki.-

F.P Móka kockát

F.P Tanuló sütifaló bödönt

F.P Dúdoló micimackót

F.P gyürű piramis.

Szerintem más nem veszek már neki,mert a keresztanyától kap hinta lovat,meg F.P tanuló méhecskét,a keresztapától is valamit,meg a barátnőméktól is kapunk F.P kockafaló csigát.

Én azt hiszem ez bőven elég lesz neki.

persze szivem szerint az utolsó 5forintomat is játékra költeném,sajna én nem tudom a határokat.. :-)

Szerintem vedd meg neki a kutyust,az tuti hogy még egyszer nem lesz 5ezer ft!

2012. dec. 6. 15:00
 19/26 A kérdező kommentje:
Hú hát látom,pár embernél gazdag Jézuska lesz. :) Most olvastam utána és azt írják,hogy a kutyust nem lehet kimosni. Na most az én lányom mindent ,de mindent a szájába vesz. Szóval lehet várni kéne vele,amíg tudná értékelni. És tényleg úgy játszik vele ahogy kell. nem?
2012. dec. 6. 15:36
 20/26 anonim ***** válasza:

15:00 válaszoló vagyok.

Nekünk is van ilyen kutyusunk,és az én lányom is mindent a szájába vesz,még képes elgurulni az asztalhoz is,csak hogy megnyalogassa :-D

De ezt nem igazán,inkább tetszik neki hogy ahogy hozzá ér,a kutyus elkezd dumálni neki,és vilog a szíve,igy ez leköti őt nagyon :-)

mi szeretjük egyébként.

2012. dec. 6. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!