Kislányom lenyelt egy hegyes műanyag darabot?
Nem hülyeség,kiszúrhatja!
Én elvinném háziorvoshoz.Bár szerintem orvos is annyit mond,figyelni kell és várni,hogy kijöjjön.Adj neki hashajtó hatású ételeket,hogy könnyebben távozzon!
De okosak vagytok itt!Írkáljatok még neki egy-két hülyeséget, hátha rosszul lesz az a kislány!
Anyuka:Ha a Te lelkiismereted megengedi, hogy ne vidd orvoshoz,hanem az itteni tanácsokat kövesd, akkor hajrá.
Engem meg pontozzatok le!!!!!!!
Köszi! Azért ott nem tartok, hogy beadjak neki bármit is, mert itt valaki tanácsolta...Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de így is köszönöm az összes választ!!
Felhívtam az ügyeletet: nem nyelte félre, mert nem köhögött. A műanyagot meg nem mutatja ki a röntgen..Azt mondta a kedves ügyeletes dr néni, hogy figyeljem a kakáját, és elvileg ez nem fog problémát okozni. A kis műanyagdarabkát először az étel, majd a kaka veszi körbe, és volt már arra is precedens, hogy valaki szöget kakált ki.... Sok rostosat kell neki adnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!