Másnak is hisztis 1 év körüli babája, ha elveszel tőle valamit vagy nem engedsz meg neki bizonyos dolgokat? Hogy reagálsz rá, ha elkezd üvölteni?
Nem veszek tudomást a próbálkozásról, ugyanúgy folytatom az adott tevékenységet, pl ha épp öltözés közben zendít rá, akkor ugyanúgy feladom rá az adott darabot, aztán elterelem vmivel a figyelmét.
Eleinte én is csak figyeltem csendben, hogy mit csinál, de nálunk ez nem vált be, mert csak még jobban belelovalta magát a hisztibe, szerintem egy idő után azt sem tudta, miért visít. Így aztán az elterelést alkalmazom. Mondjuk mint az előző válaszolónak. Csak visít és csapkod, vagy vergődik ha épp fekszik.
na, elírtam, szóval: nem veri földhöz magát, mint az előző válaszoló babája :)
így akartam, bocsi
A legelső válaszolónak:igen,le kell szoktatni róla de az volt a kérdés hogy HOGY?
Nekem 11 hónapos a gyerkőcöm,mostanában a pelus csere a hiszti tárgya.
Teszem a dolgom,halkan beszélek(mindegy mit,csak halkabban mint ahogy ő kiabál)és kb. 10mp alatt arra figyel mit mondok.Mert ugye a saját hangjától nem hallotta:)
Utána megnézzük mi történt addig az utcán...
szóval kitartás!szerintem ha nincs nagy közönsége,elöbb vagy utóbb abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!