Nem eszik a gyerekem már kb 1/2 éve rendesen, de az utóbbi 2 hónapban már szinte semmit. Járt még rajtam kívül valaki így a gyerekével?
A Cebion multivitamint egyébként 1 éves kortól lehet adni, én is ezt adom a fiamnak.
Amúgy ha bármikor hasmenése van a fiadnak vagy antibiotikumot kap, mindig adj neki probiotikumot, hogy ne károsodjon vagy helyreálljon a bélflórája.
És ha mondjuk annyira sérült, például egy erősebb hasmenésnél vagy nagyobb antibiotikum kúránál, akkor 2-3 nap után még nem biztos, hogy jelentkezik a jótékony hatása a probiotikumnak.
Én felnőttként estem bele egy 1 napos hasmenéses vírusba, 3-4 napig nem ettem szinte semmit, csak pár szem kekszet! Múltkor egy hetes gyógyszerkúrának a következtében másfél hétig nem ettem szinte semmit! Nem tudtam, hogy ennél a gyógyszernél is kellett volna probiotikumot szednem. Viszont néhány nap után az helyretette a gyomromat és ismét tudtam fokozatosan enni mindig többet.
Na, most ezt én felnőttként éltem meg, a kicsiknek pedig rosszabb.
De persze nem biztos, hogy ez áll a nem evészet háttérében, csak egy tipp volt.
Nálunk más volt az ok, amit az addig kapott tápszer elvétele okozott, mert a gyerekorvos többet nem írta fel, mert hogy nem elég már neki a kalória, így másikat kellett adni. Hát, a másik 5 fajtát meg nem ette, a végén hányt tőlük, így tápszer helyett tejpépeket kapott, illetve minden mással 3-4 hónapig kísérleteztem. De 1 éves kora után sokkal jobb lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!