Éjszakai gyakori felkelés. Miért? Hogyan lehetne leszoktatni róla?
"Sok gondoskodást és törődést igénylő babák kelnek éjjel."
Azt hiszemez inkább fordítva van, azok a babák kelnek éjjel, akiknek a mamája ezt "elvárja" rászoktatja őket.
Az enyémeket leraktam este, 2 hetes 1 hónapos koruktól kezdve átaludták az éjszakát.
Ettől függetlenül a fiam egy szörnyen érzékeny anyás baba sőt kisfiú volt, a lányai viszont vagány kislányok.
Mindegyik végigaludta az éjszakákat.
Nem akarlak elkeseríteni, de a lányom 4 hónapos koráig csodálatosan aludt, aztán kezdődtek az éjaszaki felkelések, volt hogy 3 órénként, majd 2 majd 1 óránként, most 11 hónapos mult, és még fentvan legalább 4-szer éjszaka, hogy miért, nem tudom.
Szóval kitartás.
Nem hiszem hogy én szoktattam rá, milyen butaság ez?
6 hónapos koráig csak hajnalban ébredt egyszer de 2 hónapja volt, hogy 11 szer ébredt meg...nincs foga bánat tudja miért nem alszik rendesen.
Szóval a 15:19 szerint ha a baba éjjel fölkel az az anya hibája mert "elvárja" és" rászoktatta".Szerinted ki akar kitolni saját magával?
Inkább olvass utánna hogy miért alszanak a babák másképp mint mi felnőttek.
Akkor nem fogsz ekkora butaságot beírni válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!