Helyesen cselekszem igy egy ideig?
Figyelt kérdés
A kislanyom 9 honapos neha oda szoktam adni hetvegen anyosomnak mert eroskodik,hogy adjuk oda ami ok miert ne hisz az unokaja de megvan neki mondva mikor kell aludnia hanyszor es o teljesen maskepp csinalja ez az egyik. A masik nagyon nem figyel ugy ra ahogy kene a babaposikremes dobozt odaadja neki amirol szepen lenyalja a kremet en meg ha szolok akkor hulye vagyok ... fadarabot odaadja neki hadd ragcsalja ...Multkor egesz virslit adott neki amitol majdnem megfulladt meg ugy tele szokta etetni szegeny lanyt,hogy napokig szorulasa van. Tegnap meg kolat adott neki es mondtam en amig kicsi nem akarok neki semmifele kolat es uditott adni amig szensavas..:S Tegnapi story ugyanugy leszopogatott csontot adott neki es a porc a lanyom szajaban maradt ugy kopte ki eszre sem vettuk de mi van ha lenyeli ??? Nagyon figyelmetlen es ELEGEM LETT NEM ADOM A LANYOMAT ODA ENNEK A NOSZEMELYNEK EGY DARABIG . Ha kell viszem mindenhova magammal. Arrol nem is beszelve ha egy napot ott alszik napokig hetekig sirva ebred ejszaka mindig felkavarja ha ott van .. Tudom haragudni fog DE AZ EN LANYOM ES HA AZ EN SZABALYAIMAT NEM TARTJA BE AKKOR NEM KAPJA MEG LEHET HARAGUDNI. A GYEREKNEK REDSZERESSEG KELL NEM OSSZE VISSZASAG.Bocsi ha hosszu2012. dec. 4. 23:15
11/13 A kérdező kommentje:
Igen igazad van tobbe nem fogom csak neha kifaradok az elejetol egyedul csinaltam mindent iszonyu siros baba volt a hasfajas miatt honapokig bajunk volt ezzel nappal csak orditott mostansag adtam oda mert mar kifaradtam nagyon de azelott soha senkinek de rajottem ,hogy ha egy ejszakat is alszok meg reggel utanna meg napokig utanna csak nekem lesz rossz szoval mar nem fogom amig nem lesz tenyleg nagyobbacska.
2012. dec. 6. 10:50
12/13 anonim válasza:
ezt a részét teljesen megértem, az enyém is nagyon hasfájós, sírós volt fél éves koráig. Azóta sokkal jobb a helyzet.
Viszont én azt tenném, hogy tényleg hívok egy bébiszittert, akihez előzőleg hozzá szoktatom, hogy megszeressék egymást. Este együtt altatnánk, majd reggel mennék érte. Viszont, amíg ennyiszer felkel éjjel, addig nem igazán lehet passzolni, mert 9 hónaposan már ott a szeparációs szorongás is, egyelőre pótolhatatlan vagy. Délután esetleg át tudnál menni valakihez aludni egy jót? Az is sokat számít és ha a baba otthon van, akkor nem tudsz pihenni. Viszont ezekre a nagyszülőkre többet ne bízd rá, mert nem tisztelnek se istent, sem embert. Az öregség sajnos valakinél a hülyeséget hozza elő.
13/13 A kérdező kommentje:
Kulfoldon lakunk es hat a babyszitter arak felhaboritoan magasak sajnos....sot egy vagyonba kerulnek gondolom azert mert tudjak ,hogy ha valakinek nagyon szuksege van ra akkor ugyis kifizeti.... De a kozeljovoben igyekszem ugy csinalni ,hogy senkire se keljen rabiznom egy jo darabig amig nem tud tiltakozni a hulyesegek ellen:)
2012. dec. 7. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!