Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gyerekülést válasszam?

Melyik gyerekülést válasszam?

Figyelt kérdés

9-25kg-s dönthető vagy 9-36kg-s nem dönthető?

Egyik:

[link]

Másik:

[link]

Vagy esetleg tudtok ajánlani ilyen árban valami jót?

2012. dec. 4. 21:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Normális hordozót nem nő ki.
2012. dec. 5. 18:23
 22/27 A kérdező kommentje:
Akkor a miénk nem normális..
2012. dec. 5. 18:36
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

Oké, az én kislányom is idő előtt kinőtte a hordozót.

Kapott 0-18kg-ig jó ülést, kinőtte, kapott 9-18kg-ig jó ülést.

Nem veszek Neki 9-25kg-ig, sem 9-36-kg-ig jó ülést, mert nem biztonságos.

Megértettem, hogy egy 10 éves gyerek nem egyenlő egy 1 évessel, még akkor sem,ha már stabilan ül, és erős a csontozata.Ennyi. Én így gondolom, és így vagyok nyugodt, Te pedig máshogy. Ha megveszed azt az ülést, biztos teljes nyugalommal teszed bele a babádat. Ez a Te álláspontod, döntésed. Kérdeztél egy erre való oldalon, és kaptál jó sok tapasztalatot. Hogy ebből mit tartasz hasznosíthatónak, rajtad múlik.

2012. dec. 5. 21:11
 24/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én is elfogadom a véleményed.Nem vitatkozok én csak érveltem a sajátom :)Még egy kérdés. Ha kinövi a mostani 9-18as ülését akkor milyet veszel?
2012. dec. 5. 22:12
 25/27 anonim ***** válasza:

Amikor kinövi, meglátom hány kiló lesz, és annak megfelelő ülést fogok választani. Nagy súlykategóriát átölelőt biztos nem veszek akkor sem. Csakis olyat, ami a súlyának, korcsoportjának, fejlettségének megfelelő. Ha 3 éves korára kinövi, nem fogok olyat venni, ami egy 10 évesnek is jó. Az okokat fentebb leírtam.

(Egyébként, akárki volt, köszi a lepontozást!!!)

2012. dec. 6. 21:15
 26/27 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit!! Nem vagyok óvodás, hogy ilyenekkel szórakozzak..
2012. dec. 6. 22:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Kinőheti a 13kg os hordozókat, ugyanis a gyerek hosszában is nő, a miénk már nem tudta kinyújtani a lábát, ezért kapott másik ülést. Ja és mivel nagy volt, széltében sem fért el, ha téli cuccban volt. Ha tud már ülni biztosan, akkor nyugodtan bekötheted ilyen ülésekbe. Szerintem felesleges aggódnod. Főleg mert a köv kategória a 9-25kg. Gondolom nem véletlen.
2012. dec. 7. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!