Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 24 hetes babámnak nem ízlik...

24 hetes babámnak nem ízlik semmi?

Figyelt kérdés

Csak tápszert eszik,és azt is csak úgy,ha tejpéppel keverem.

Se gyümölcs,se zöldség nem kell neki.

Nem tanácsokat szeretnék(úgy vagyok vele,hogy majd eszik,ha úgy érzi,hogy érett rá),hanem megtudni,hogy másnak is van/volt így a babája?

2012. dec. 3. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt, a 3 ból két babám is csak 7 hósan lett vevő az új ízekre, és pépeket nem is ettek, darabos ételekkel kezdtek azonnal.

( miért kell azt írni, hogy 24 hetese? nem egyszerűbb, a 6 hós, fél éves...stb? Olyan fura volt első olvasásra... Csak úgy kíváncsiságból kérdezem :) )

2012. dec. 3. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! :) Kislányom 4,5 hónapos, még a tápszert is úgy kell "belediktálni", nagyon nehezen eszik, bár szépen fejlődik, a súlyán nem látszik. Két hete próbálkozok, almából 5 félét vettem már, mindegyiktől elsírta magát, sárgarépát is kitolta, talán a natúr rizspépből nyelt le eddig pár falatot. Lesz ez jobb is majd egyszer! :)
2012. dec. 3. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én lányomnál 4 hósan kezdtem a hozzátáplálást, és 8 hós volt mire kit tudtam váltani 1 étkezést. Soha semmiből nem evett normális adagot. Szerintem legyél türelemmel, szoknia kell az új ízeket. Minden nap próbálgasd, kóstoltasd, hogy megszokja:) Kitartást!
2012. dec. 3. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Lányom (anyatejes) 9 hónaposan fogadott el először úgy valamit, h nem "csempésztem" a szájába (persze nem csempésztem rendszeresen, úgy 3-4 naponta kínáltam, eredménytelenül...) teljesen egészséges volt akkor is, most is az :)
2012. dec. 3. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nem vagyunk egyedül.

A 24 hetest azért írtam,mert ezzel mindig bajban vagyok.

Ha úgy mondom,hogy 6 hónapos,akkor azt mondják,hogy "dehát a 6 hónap az nem 24 hét!akkor lesz 6 hónapos ha eléri a születése napját."

De ha a hetet mondom,akkor meg azt mondják,hogy "miért nem a 6 hónapot mondom?"

De nekem mindig a hetet kell mondanom,mert korababa lett,és így lehet visszaszámolni a rendes korát.

2012. dec. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!