1 éves korig melyik időszakotok volt a legnehezebb?
2. héttől a 12. hétig volt hasfájós, aztán nyugi fél éves koráig, akkor fogzás, de ez csak alkalomszerűen okozott gondot.
8 hó-tól 9-hóig a mászás és felállás miatt, kb 1 hónap volt, míg megszokta, hogy mit lehet és mit nem a lakásban (esés, szék magára rántása stb ) + mi is bababiztossá tettük a lakást.
Újabb nyugi, majd 12 hósan kezdődött a hiszti és a mindenre felmászás, most itt tartunk :)
szeparációs időszak.nem tudok pisilni menni és semmit sem csinálhatok.ül a szoba közepén és üvölt, vagy a lábamba kapaszkodva állva egyensúlyozik a konyhakövön.Apa meg reklamálja a vacsorát.:(
mindegyik időszak nehéz, csak más miatt.:)
Nálunk is egyértelműen az első 1-2 hónap, a tejem nehezen indult be a fiam folyton ordított, ha túl sokat cicizett akkor azért mert fájt a hasa, ha túl keveset akkor meg azért mert nem lakott jól, a hajam téptem, azt hittem nem lehet ezt túlélni :)
De végül megszokta ezt a kinti világot és onnantól angyalka volt, tényleg fel se tünt h baba van a háznál, nyugodt, kiegyensúlyozott, kedves baba volt, fogait meg se éreztük, csak úgy kijöttek, mászni pedig akkor kezdett mikor már profin ment neki, így sose érte semmi baleset.
Imádtam azt a korszakot:) Most 22 hós a dackorszak kellős közepe, hát ez megint borzasztó nehéz :)
Köszönöm a sok választ!
Valaki írta, hogy fura, ha valakinek nem az eleje a nehéz. Hát nekünk nem. Szerencsére egyáltalán nem volt hasfájós, nem volt egy nagy evő, (most sem az), de gondjaink sosem voltak. Most, 6és fél hónaposan viszont jönnek a felső fogai, és most sír is, amit aztán tényleg nem szokott, sokszor már nem tudok neki jót csinálni, szegényke csak szenved. Aztán nemsokára jön a bútoroknál felállok, és osonok körbe a lakásban időszak.
Biztos, hogy minden időszaknak megvan a nehézsége, szépsége, kíváncsi voltam, hogy aki túl van ezeken, egyáltalán utólag hogy értékeli. Nehéznek? Vidámnak? Épp hogy csak túléltüknek? De pár év múlva úgyis mindenki csak a szépre emlékezik!
Mindegyikőtöknek minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!