Holnap császároznak, és nem bírok dönteni! Renáta (Reni), Petra, Viktória! Melyik legyen?
Nem tudom egyszerűen.Vezetéknév:Pálffy
39 hetes kismama
A vezetéknévhez a Renáta vagy a Viktória megy jobban.
Tedd a hasadra a kezed, mondd neki hogy szia Reni baba vagy Viki baba, és amelyikre megmozdul, az legyen! :D
Persze ez csak egy "játék" , de hátha Ő is segít a döntésben! :-)
Hááát... Èn Renáta vagyok és a kislányom is ezt a nevet kapta utánam. Szerintem nagyon jó kis név és rengetegféleképpen becézhető és nem sok Reni van legalàbbis a környezetemben. Rena,Reni,Renike,Rencsi,Rencsa,Rencsike...
Az előttem hozzászóló linkjéhez csak annyit,hogy jóformán szóról-szóra igaz... ;)
Szerintem is a Renáta a legszebb a vezetéknévhez.
Mi a végső döntést a név jelentése, és számmisztika alapján hoztuk meg abból a pár névből, ami tetszett :)
Vezetéknévhez inkább a Renáta passzol. Jól hangzik.
Valamelyik hozzászólónak: nálunk császárnál előre kellett mondani fiú és lánynevet is. Nem utána.
Én is Renátára szavazok. Már csak a kislányom miatt is...)
A Petra ezzel a vezetéknévvel túl keményen hangzik, és ha becézni akarod, nincs is olyan sok lehetőség. Reninél? Reni, Renike, Reni baba, szoktam kicsi Rencsinek is hívni, pedig már 11 éves..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!