Kislány ha ülve kakál, a hüvelyből hogyan szeditek ki a székletet?
SOS, kérlek segítsetek. Mióta ül állandóan ez történik, hogy minden tele van kakival. Biztos, hogy másnak is előfordul, sajnos nálunk naponta többször is, és minden egyes alkalommal gyomoridegem van, hogy hogyan szedjem ki, a víz is szerintem beljebb mossa csak ha csap alá tartom.
Köszönöm!
Most nagyon elgondolkoztam, hogy ez lehetséges-e, de a google szerint igen.
mármint csap alá tartod fejjel lefelé a gyereket? Biztos, hogy nyugodtan ül és nem csinál, oké fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehet elérni.
Amúgy én simán orvoshoz vinném. egészséges nővel ez nem történik meg kis korában sem. Én most egy hasmenéses sztorit láttam, ahol ez történt.
Gondolom még pelusos, és ahogy ülve kakált, szétkeni mindenhová.
Ha lemosod, nem kerül beljebb a kaki, de ha mégis, azt a hüvely kitakarítja magának, te ne piszkálj bele. Jó alaposan mosd le, de ha te megpróbálod kiszedni, akkor tuti beljebb tolod.
Köszönöm a válaszokat!
Elnézést, elfelejtettem részleteket írni. Kislányom 7 hónapos, pelusos. Eszméletlen mennyiségeket képes kakálni, ami kenőcsös állagú (leggyakrabban). És amikor ülve bekakál még ugrál is a popóján, hogy tutti mindenhol legyen belőle. :S És én már láttam, hogy a hüvelynyíláson belül is volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!