Miért mindig este 10 és éjjel 2 között sír a 3 hetes babám?
Figyelt kérdés
Napközben egy tündér, nem is sír, csak ha tényleg oka van rá (éhes, tisztába kell tenni). Este 10-kor elkezd sírni, egyszerűen nem tudom miért. Minden nap ez megy.2012. nov. 29. 22:20
1/5 anonim válasza:
Majd be áll! A kórházban a babákat éjjel fürdetik, talán ez is! Kitartás át fog állni! 3gyerekes
2/5 anonim válasza:
Szerintem fáj a pocakja. Az mindig ugyanabban az időben jelentkezik. Ha húzza fel közben a lábát, akkor tuti. Estére megtelik a pocakja, és nem tudja még olyan gyorsan megemészteni. Próbálj ki valami hasfájás elleni szert: tornáztatás, édeskömény tea, Infacol, Espumisan, stb.
Remélem megoldódik!
3/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez ment!!! Ugyanígy estétől éjjel 2-ig! HASFÁJÁS! Irass fel hasfájás elleni szert, 150 Ft (nem írtam el!) Sokkal jobb, mint az Infacol.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez megy, csak éjféltől reggelig. Nyűglődik, erőlködik és örökké cicizne. Reggel mintha elvágták volna alszik. Ja, és még csak két hetes de én már kezdek kikészülni...
5/5 anonim válasza:
Nálunk este 9-12-ig tartott mindennap,aztán amikor átálltam az igény szerinti szoptatásról a kb.3 óránkénti etetésre megszűnt a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!